Ranger a jeho síla
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Ranger a jeho síla
Zdravím, mám problém s gainem síly. Zkoušel jsem mlátit do panáka síla nevyrostla zkoušel jsem sekat dřevo ani to nepomohlo když jsem se mlátil s potvorama taky mi síla nevyrostla ani o bod. Chtěl bych se zeptat co mám tedy dělat aby síla vzrostla popř na kolik bych pak měl u Rangera sílu vytáhnout. Předem děkuji za odpověd

Re: Ranger a jeho síla
asi myslíš hraničáře, že? protože nevím o tom že by jsme tu měli "Rangera"
a teď k síle...
jak dlouho jsi trénoval?
minuty? hodiny? trošku by to chtělo upřesnit
a teď k síle...
jak dlouho jsi trénoval?
minuty? hodiny? trošku by to chtělo upřesnit
Theseus
Toulavý Tulák co se toulá víc než obyčejný tulák.

S růstem statů záleží na tom co děláš a jak dlouho. Při činnosti je jen určitá šance na gain a pokud máš pech, tak se může stát, te se ti žádný stat nezvedne třeba týden intenzivního tréninku (i když ta pravděpodobnost je téměř mizivá)
K tomu, zda je dřevorubčení bez gain síly v pořádku to chce bližší informace. Jak dlouho čistého času, resp. kolikrát, jsi dřevorubčil. Svýho času jsem nasekal i 200 polen aniž bych z toho měl gain statu.
Posílit můžeš i tréninkem boje na panácích. Obecně každý skill má určitou šanci na gain statu a maximální úroveň tréninku daného statu.
Čísla nejsou správná ale jen pro ukázku, u dřevorubčení může být nastavení následující Síla šance 20% max 70, Obratnost šance 10% max 50, inteligence šance 1% max 35. Jiné skilly mají podle své povahy.
Je jedno co máš za povolání ... nejlepší je samozřejmě mít všechny staty co největší. Každé povolání a rasa má svá maxima v každém skillu a není maximum součtu, které by tato maxima ovlivňovalo.
K tomu, zda je dřevorubčení bez gain síly v pořádku to chce bližší informace. Jak dlouho čistého času, resp. kolikrát, jsi dřevorubčil. Svýho času jsem nasekal i 200 polen aniž bych z toho měl gain statu.
Posílit můžeš i tréninkem boje na panácích. Obecně každý skill má určitou šanci na gain statu a maximální úroveň tréninku daného statu.
Čísla nejsou správná ale jen pro ukázku, u dřevorubčení může být nastavení následující Síla šance 20% max 70, Obratnost šance 10% max 50, inteligence šance 1% max 35. Jiné skilly mají podle své povahy.
Je jedno co máš za povolání ... nejlepší je samozřejmě mít všechny staty co největší. Každé povolání a rasa má svá maxima v každém skillu a není maximum součtu, které by tato maxima ovlivňovalo.
Kdyby každý dělal co chci ... to by byla hrozná nuda 

Ano myslím hraničáře, no a trénoval jsem na panákovi asi dva dny a sekání stromů jsem taky trénoval celkem dlouho cca 2000polen, samozřejmě chápu že mi to nestoupne hned o několik bodů ale spíš mě zajíma jestli to vůbec na těchle aktivitách roste

jo Raynar díky to jsem chtěl vědět. 

no 2000 polen je dost...takže jestli jsi nedostal gain tak jsi měl asi hold smůlu.
panaci jsou bezpecena a nenarocna forma...bohuzel je to dost na dlouho a taky to neni jiste.
asi nejjistejsi zpusob je boj. takze jestli mas nejakeho znameho tak s nim muzes boxovat. pripadne si vyber slabe npc typu krava
panaci jsou bezpecena a nenarocna forma...bohuzel je to dost na dlouho a taky to neni jiste.
asi nejjistejsi zpusob je boj. takze jestli mas nejakeho znameho tak s nim muzes boxovat. pripadne si vyber slabe npc typu krava
Theseus

- Golfin
- GM v důchodu
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Oproti jiným šardům je andaria krapet jiná, co se týče skillů a statů. Polezou dlouho. Prohledej forum, už seto tu psalo několikrát, na čem to závisí. Ale u síli , pokud nechceš bojovat, sekej dřevo nebo kopej v dolech. Ano dva týdny Ti nic nevyleze, pak jo. a pak zase ne. A tak dokola, až Ti postava zestárne, zesílí a tak dále. *usmál se*

- Sniper
- Hráč
S tohodle si nic nedelej u wara mi nestoupla sila treba ctvr roku a pak za jeden den o tri... proste se da rict ze je to nahoda. Logicky fyzicky narocnejsi skill je lepsi na trenink sili nez treba kouzleni
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

- Calibas
- Hráč
To je smutne co pise ale nezufaj ja som nasekal mozno 50k dreva a sila mi stupla mozno len o 3 stupne

odpoved padla, myslim ze je tu zbytocne spamovat, aby som to zhrnul...
sila raztie na veciach ktore su fyzicky narocnejsie, rastie nahodne... snad je to jasne

sila raztie na veciach ktore su fyzicky narocnejsie, rastie nahodne... snad je to jasne

One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?