Ranger a jeho síla

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zamčeno
Overseer
Hráč

Ranger a jeho síla

Příspěvek od Overseer »

Zdravím, mám problém s gainem síly. Zkoušel jsem mlátit do panáka síla nevyrostla zkoušel jsem sekat dřevo ani to nepomohlo když jsem se mlátil s potvorama taky mi síla nevyrostla ani o bod. Chtěl bych se zeptat co mám tedy dělat aby síla vzrostla popř na kolik bych pak měl u Rangera sílu vytáhnout. Předem děkuji za odpověd
Theseus
1. výstraha
1. výstraha

Re: Ranger a jeho síla

Příspěvek od Theseus »

asi myslíš hraničáře, že? protože nevím o tom že by jsme tu měli "Rangera"

a teď k síle...

jak dlouho jsi trénoval?
minuty? hodiny? trošku by to chtělo upřesnit
Theseus
Toulavý Tulák co se toulá víc než obyčejný tulák.
Ranyar
Hráč

Příspěvek od Ranyar »

S růstem statů záleží na tom co děláš a jak dlouho. Při činnosti je jen určitá šance na gain a pokud máš pech, tak se může stát, te se ti žádný stat nezvedne třeba týden intenzivního tréninku (i když ta pravděpodobnost je téměř mizivá)
K tomu, zda je dřevorubčení bez gain síly v pořádku to chce bližší informace. Jak dlouho čistého času, resp. kolikrát, jsi dřevorubčil. Svýho času jsem nasekal i 200 polen aniž bych z toho měl gain statu.

Posílit můžeš i tréninkem boje na panácích. Obecně každý skill má určitou šanci na gain statu a maximální úroveň tréninku daného statu.
Čísla nejsou správná ale jen pro ukázku, u dřevorubčení může být nastavení následující Síla šance 20% max 70, Obratnost šance 10% max 50, inteligence šance 1% max 35. Jiné skilly mají podle své povahy.

Je jedno co máš za povolání ... nejlepší je samozřejmě mít všechny staty co největší. Každé povolání a rasa má svá maxima v každém skillu a není maximum součtu, které by tato maxima ovlivňovalo.
Kdyby každý dělal co chci ... to by byla hrozná nuda :)
Overseer
Hráč

Příspěvek od Overseer »

Ano myslím hraničáře, no a trénoval jsem na panákovi asi dva dny a sekání stromů jsem taky trénoval celkem dlouho cca 2000polen, samozřejmě chápu že mi to nestoupne hned o několik bodů ale spíš mě zajíma jestli to vůbec na těchle aktivitách roste
Overseer
Hráč

Příspěvek od Overseer »

jo Raynar díky to jsem chtěl vědět. :oukej:
Theseus
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Theseus »

no 2000 polen je dost...takže jestli jsi nedostal gain tak jsi měl asi hold smůlu.
panaci jsou bezpecena a nenarocna forma...bohuzel je to dost na dlouho a taky to neni jiste.

asi nejjistejsi zpusob je boj. takze jestli mas nejakeho znameho tak s nim muzes boxovat. pripadne si vyber slabe npc typu krava
Theseus
Toulavý Tulák co se toulá víc než obyčejný tulák.
Golfin
GM v důchodu
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golfin »

Oproti jiným šardům je andaria krapet jiná, co se týče skillů a statů. Polezou dlouho. Prohledej forum, už seto tu psalo několikrát, na čem to závisí. Ale u síli , pokud nechceš bojovat, sekej dřevo nebo kopej v dolech. Ano dva týdny Ti nic nevyleze, pak jo. a pak zase ne. A tak dokola, až Ti postava zestárne, zesílí a tak dále. *usmál se*
Sniper
Hráč

Příspěvek od Sniper »

S tohodle si nic nedelej u wara mi nestoupla sila treba ctvr roku a pak za jeden den o tri... proste se da rict ze je to nahoda. Logicky fyzicky narocnejsi skill je lepsi na trenink sili nez treba kouzleni
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan
Calibas
Hráč

Příspěvek od Calibas »

To je smutne co pise ale nezufaj ja som nasekal mozno 50k dreva a sila mi stupla mozno len o 3 stupne
Abe
Admin

Příspěvek od Abe »

odpoved padla, myslim ze je tu zbytocne spamovat, aby som to zhrnul...

sila raztie na veciach ktore su fyzicky narocnejsie, rastie nahodne... snad je to jasne :)

:lock:
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Zamčeno