Dobrý den,
když kliknu na "skill" u postavy tak se mi shodí hra a ukáže se takový to okno a tlačítkem "Neodesílat".
Nevíte co s tím?
chyba-kliknuti na "SKILL"
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Moderator Fóra
- Testovací pole: nikdy
Re: chyba-kliknuti na "SKILL"
Občas se to stává... Proč? To asi nikdo neví...

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...

no u mně to není občas ale vždy 

-
- Moderator Fóra
Ono je to asi tak nějak podle nálady a momentálního rozestavění hvězd a měsíce... Někdy to prostě padne při každém otevřený skill, někdy to nepadne třeba měsíc v kuse...

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...

- Sartori
- GM tým
U klienta 6.0.4 mi to nedělá vůbec nikdy, u jiných šestkových klientů občas ano. Mrkni tedy, který klient používáš a kdyžtak si stahni oficiální andarijský, což by měl být právě 6.0.4.

s novým klientem mi to taky nedělá.. u toho starýho pomáhalo lognout a rychle otevřit skilly a nechat je otevřený.. sice ne vždy ale jinak je nešlo ani otevřít 

-
- Moderator Fóra
Mám klienta 6.0.4 a občas mi to při otevření skillů spadne...Sartori píše:U klienta 6.0.4 mi to nedělá vůbec nikdy, u jiných šestkových klientů občas ano. Mrkni tedy, který klient používáš a kdyžtak si stahni oficiální andarijský, což by měl být právě 6.0.4.

jj už to funguje ,udělal jsem to jak ty ,hned sem otevřel skilly a nechal je už otevřený