Zdravim, zajímalo by mě, jak udělat z koně nákladního koně popř. jestli to vůbec jde... Kdyžtak kde se to dá zařídit??
Předem díky
Nákladní kůň
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- Regis
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Nákladní kůň
"Měsíc svítí, upír letí košulenka tenká, bojí se panenka!" - Lidový popěvek
Windsor Imbra - Andorský mistr Kovář

- Borek
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nákladní kůň
Jde to. Ptej se ve hře, myslím, že někdo ti určitě poradí.Regis píše:Zdravim, zajímalo by mě, jak udělat z koně nákladního koně popř. jestli to vůbec jde... Kdyžtak kde se to dá zařídit??
Předem díky
Lamy všech zemí, spojte se!!!!
Není lama, jako Lama
Borek - řemeslník s úchylkou na kamenné stoly
Není lama, jako Lama
Borek - řemeslník s úchylkou na kamenné stoly

- Regis
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
To by ve hře někdo musel pobíhat... Hlavně nikde neni žádnej na prodej, což je pro řemeslník dost blbý, tak jsem to zkoušel přes forum
"Měsíc svítí, upír letí košulenka tenká, bojí se panenka!" - Lidový popěvek

příště toto prosím do obecné či do pokecu, tato sekce není určena pro dotazy starších hráčů.Pravidla fóra píše:...slouží pro pomoc nově příchozím...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.