Jak vyrobit kotlík?
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Jak vyrobit kotlík?
Dobry den chtel sem se zeptat jak se vyrabí kotlik protoze to je moje posledni vec a kdyz sem zelezny prut dal do výhne tak mi to nic nedalo ani nenapsalo a mel sem o jeden prut min.

- Dardalion
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak vyrobit kotlík?
Dejik píše:Dobry den chtel sem se zeptat jak se vyrabí kotlik protoze to je moje posledni vec a kdyz sem zelezny prut dal do výhne tak mi to nic nedalo ani nenapsalo a mel sem o jeden prut min.
Musíš stát u pece a v ruce mít kovářské kladívko. Budeš potřebovat 5 železných prutů(v batohu) , na ty 2x klik , mělo by ti vyskočit takové menu a tam by někde měl být kotel.

Dardalion píše:Dejik píše:Dobry den chtel sem se zeptat jak se vyrabí kotlik protoze to je moje posledni vec a kdyz sem zelezny prut dal do výhne tak mi to nic nedalo ani nenapsalo a mel sem o jeden prut min.
Musíš stát u pece a v ruce mít kovářské kladívko. Budeš potřebovat 5 železných prutů(v batohu) , na ty 2x klik , mělo by ti vyskočit takové menu a tam by někde měl být kotel.
To sem udelal ale vyskocilomi jen nadobí zbrane a nastroje ale tam nikde kotlik neni

- tomasnk
- Hráč
klikni na nadoby a kotlik by tam mel byt jestli mas dostatecny skill kovarstvi
tupy barbar - Tupacu Amaru
ranhojič - Cardegius
non schoale sed vitae discimius http://www.cardegius.webzdarma.cz/
lovec zlodejskeho cechu Tulaci
ranhojič - Cardegius
non schoale sed vitae discimius http://www.cardegius.webzdarma.cz/
lovec zlodejskeho cechu Tulaci

Dekuji ja nevedel ze se da jit este do bokutomasnk píše:klikni na nadoby a kotlik by tam mel byt jestli mas dostatecny skill kovarstvi

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
mysli se pec jak vyhen ? jestli ano tak mi to nejde 

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Aj omyl.....pardooon vse je v poradku