Problém s falešným světem. Pomozte prosím
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Problém s falešným světem. Pomozte prosím
Už při mém prvotním přihlášení mám ve falešném světě jakýsi bug nebo jak to mám nazvat... Prostě se objevím ve falešném světě a vidím jen npc postavy, věci na zemi a tam kde by měli být zdi baráků, stromy, cesta tak je tam jen travnatá plošina... Už jsem zkoušel 4x přeinstalovávat a patchovat ale i přes to je to stejné... Už mne vážně nenapadá co s tím, poraďte prosím.
Předem děkuju za vaše rady
Předem děkuju za vaše rady

Re: Problém s falešným světem. Pomozte prosím
stahnul si i veci v andaria patcheru?
Astir Erhan-Je zlé, být dobrý.

Ano... Stahoval jsem to jak ručne, tak přez patcher víc jak 10x a stejně mi to nefunguje...

- Gork
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Nemáš v PC ještě jednu Ultimu?
DrungorPatcher - úpravy grafiky(pvp stromy, nízké magické zdi a celobarevné kopí - vyberte jen co chcete)
Autoloot skript pro EasyUO(20.1.2021)
I steal from the riches and give it to my bitches!
Nakrul Sigfried
Autoloot skript pro EasyUO(20.1.2021)
I steal from the riches and give it to my bitches!
Nakrul Sigfried

- Daník
- Redaktor AŠ
- Kontaktovat uživatele:
Smaž, instaluj znova a při každym kroku restartuj počítač. Třeba to nefunguje, ale já to takhle dělal když už jsem byl zoufalej
Tzn.: Instal uo:ml, restart, patch osi, restart, patch andaria, restart, modlit se ke všemu co jde a zkusit zapnout 

Morholt, lovecká (š)lapka

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
1/ napřed vyloučíme špatný patch z OSI. V instalaci ultimy si najdi soubor map1.mul. Pokud tam je, patch se povedl, pokud tam není, máš špatně opatchováno z OSI
2/ a k problému samotnému. Podle toho co popisuješ, Ti chybí statik. A pravděpodobně mapa. Najdi si v instalaci ultimy soubory: map0.mul, statics0.mul a staidx0.mul. Na tvrdo je smaž. Po té si najeď do sekce download zde na webu a stáhni si archívy (ručně si je stáhni!!!!): Mapa (Mondain version) a Static (Mondain version). Tyto archívy si rozbal do své instalace ultimy. A zkus nalogovat.
PS: Pozor při rozbalování, ať se Ti nerozbalí do samostatných složek, musí tam být přímo v instalaci UO.
2/ a k problému samotnému. Podle toho co popisuješ, Ti chybí statik. A pravděpodobně mapa. Najdi si v instalaci ultimy soubory: map0.mul, statics0.mul a staidx0.mul. Na tvrdo je smaž. Po té si najeď do sekce download zde na webu a stáhni si archívy (ručně si je stáhni!!!!): Mapa (Mondain version) a Static (Mondain version). Tyto archívy si rozbal do své instalace ultimy. A zkus nalogovat.
PS: Pozor při rozbalování, ať se Ti nerozbalí do samostatných složek, musí tam být přímo v instalaci UO.

Tohle sem mu vicemene psal.. on me na to napsal ze to smaze cele znova stahne ultimu a cele preinstaluje...
Čaroděj, iluzionista... Rytíř ...

Teda golfine... Moc dík
. Udělal jsem vše co jsi poradil a vyšlo to
. Vám ostatním moc děkuju za jiné rady, pomohli jste mi
.

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Od toho jsem zde, přeci jen tu ultimu znám skoro jak svý prošoupaný boty.