manipulace s věšákem
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

manipulace s věšákem
Jak sundat věšák na zdi? Nebo jak ho alespoň přemístit? Zkoušel jsem .dekorater, ale píše mi to, že "s tímhle ani nehneš". Ještě jsem zkoušel použít věšák na něj samého, ale píše to jen, že můžu věšet jen ty zbroje, které mám v batohu.
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.

Re: manipulace s věšákem
Tak je asi věšák součástí domu. Takovejch věcí, co s nima nelze hnout mám kolem domu víc.
Solior - řemeslník
Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.

- Sniper
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
V ty situaci v jaky si ty snim nehnes. Starosta by mohl pravdepodobne. Ten dekorater tam pripevnila vyzsi moc nez si ty
, nebo mozna to nejde sundat aji dkyz to pridelal nejaky predchozi majitel

Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

- Argorion
- Hráč
S věšákem vždy manipulovat jde, ovšem jen do té doby, než se na něj pověsí zbroj. Potom už to sundá asi jen starosta.
KGA [Praetorian]

To mi zní jako chybka.
Buďto se o tom doteď neví nebo je to složité opravit. Co říkají GM?
Já bych navrhl třeba to, že když se věšák použije sám na sebe (nikoliv na zbroj), hodil by se do batohu.

Buďto se o tom doteď neví nebo je to složité opravit. Co říkají GM?
Já bych navrhl třeba to, že když se věšák použije sám na sebe (nikoliv na zbroj), hodil by se do batohu.
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.

Když pověsim sám věšák a něco na něj a pak to sundám tak věšák můžu taky potom sebrat. Tohle se mi stalo jen u stavu, se který mejde hnout pokud je spojený a nejde rozpojit, pokud ho spojil někdo jiný.
Solior - řemeslník

- Sir Johny
- Stará tvář
- Kontaktovat uživatele:
Při použití nepřipevněného věšáku (případ 1) platí:
V každém případě, pokud jde o městský pronájem, jako první běž za starostou. Pokud je to případ 2 tak to odstraní sám, pokud je to případ 3 tak rozhodne co s tím (nechat / odstranit) a požádá o úpravu u GM sám. Takové úpravy totiž platí město z městské pokladny a proto podléhají schválení starosty.
Pokud ovšem někdo věšák používá jenom jako dekoraci (bez zavěšené zbroje), pravděpodobně ho připevnil dekoratérem (případ 2). Pro takový věšák pak může platitCúran píše:Když pověsim sám věšák a něco na něj a pak to sundám tak věšák můžu taky potom sebrat.
pokud jde o první případ, věšák půjde odstranit po sundání zbroje. Pokud jde o druhý případ, věšák odstraní starosta. Ještě existuje třetí případ, tj.sniper píše:nebo mozna to nejde sundat aji dkyz to pridelal nejaky predchozi majitel
- v takovém případě by byl věšák statický (tj. dvojklik na něj by nic neudělal, maximálně by se nad tím předmětem zobrazilo jméno) a může ho odstranit jenom GM úpravou v souborech statiku (statics0.mul, staidx0.mul).Cúran píše:Tak je asi věšák součástí domu. Takovejch věcí, co s nima nelze hnout mám kolem domu víc.
V každém případě, pokud jde o městský pronájem, jako první běž za starostou. Pokud je to případ 2 tak to odstraní sám, pokud je to případ 3 tak rozhodne co s tím (nechat / odstranit) a požádá o úpravu u GM sám. Takové úpravy totiž platí město z městské pokladny a proto podléhají schválení starosty.