drobný quest č. 4 (madla a pytle s moukou)
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

drobný quest č. 4 (madla a pytle s moukou)
Zanesl jsem ji spoustu pytlů mouky (všechny, co jsem unesl), ale ona si je nevzala, v čem může být problém?
Je to obyčejný item pytel mouky bez dalších popisků (takže nevím, kolik kusů mouky je v jednom pytli (pekařka chce 25 kusů mouky). Když ho ale upustím na zem, rozsype se. Mám jí donést ty rozsypané?
Je to obyčejný item pytel mouky bez dalších popisků (takže nevím, kolik kusů mouky je v jednom pytli (pekařka chce 25 kusů mouky). Když ho ale upustím na zem, rozsype se. Mám jí donést ty rozsypané?
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.

Re: drobný quest č. 4 (madla a pytle s moukou)
musis donyst 5 plnych pytlu a myslim ze je uplne jedno jaky budou me vzala normalne zavreny
Alf
Na trouby a německé turisty narazíte všude.
Je lepší žít hodinu jako tygr než celý život jako červ. Kdo kdy viděl předložku z červí kůže.
Když chceš blabolit počítej s bolestí.¨
A. J. Rimmer my idol
Na trouby a německé turisty narazíte všude.
Je lepší žít hodinu jako tygr než celý život jako červ. Kdo kdy viděl předložku z červí kůže.
Když chceš blabolit počítej s bolestí.¨
A. J. Rimmer my idol

- Gork
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Když je položíš tak se jenom změní art pokud se nemýlím. Stačí ho vzít a znova položit a bude zase celej. Jinak do pytle na mouku a písek můžeš nasypat mouku/písek vícekrát, tak sypej dokud ti to povolí. Tuším, že jeden pytel vydrží 5 "kusů" nebo spíše dávek mouky. Takže když ti zadá 25 mouky tak stačí 5 plných pytlů ,protože v jednom je jich vlastně pět.
DrungorPatcher - úpravy grafiky(pvp stromy, nízké magické zdi a celobarevné kopí - vyberte jen co chcete)
Autoloot skript pro EasyUO(20.1.2021)
I steal from the riches and give it to my bitches!
Nakrul Sigfried
Nakrul Sigfried

Já nevím, kolik té mouky v tom pytli je. Neplnil jsem je. A ani nevím, jak to zjistit, protože když na ten pytel ukážu, tak se mi napíše prostě "pytel mouky", ale už ne kolik té mouky v něm je. Zkusím ji ještě zanést 25 pytlů, ale nevím jestli to vůbec unesu (jakože hóóódně pravděpodobně ne).
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.

- Borek
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se to dá poznat podle váhy pytle.
Lamy všech zemí, spojte se!!!!
Není lama, jako Lama
Borek - řemeslník s úchylkou na kamenné stoly
Není lama, jako Lama
Borek - řemeslník s úchylkou na kamenné stoly

1 kámen = 1 mouka

No ... do jednoho pytle se vejde 20 kamenů mouky
pokud namelu jedno zrní, tak mám 4 kameny mouky
asi je někde nějaká chyba ve výpočtech
pokud namelu jedno zrní, tak mám 4 kameny mouky
asi je někde nějaká chyba ve výpočtech

Solior - řemeslník
Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.
Citat: Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora. K.T.

Mouka by podle mě měla vážit skutečně 4 kameny, v těchto pytlích byly věci vážící 1 kámen (pšenice), 3 kameny (písek) a 4 kameny (mouka)...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- Sniper
- Hráč
A nemas ty pytle koupeny? Nedavno tu byla zmine chybka ze koupeny nebere ale asi se uz spravila tak nevim
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

Je možné, že jsou ty pytle koupený. Já je dostal, tak nevím.

- Gork
- Hráč
Mělo by to jet. Stačí je plnit moukou dokud tě to pustí 

DrungorPatcher - úpravy grafiky(pvp stromy, nízké magické zdi a celobarevné kopí - vyberte jen co chcete)
Nakrul Sigfried
Nakrul Sigfried