Magovi poslove
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Magovi poslove
Zdravicko,
Rad bych se zeptal zda je schvalne ze mag s 75 intou neuhlida posla ani vortex a necro s 75 intou uhlida demona popr. vortex? Diky Vám
Rad bych se zeptal zda je schvalne ze mag s 75 intou neuhlida posla ani vortex a necro s 75 intou uhlida demona popr. vortex? Diky Vám
Chlup.. :dance: :dance: :dance:

-
- Moderator Fóra
Re: Magovi poslove
Je to správně - to, kolik uhlídáš poslů je podle maximální inty tvojeho povolání.
Mág má max 100, takže 8 slotů má při inteligenci 80... Na druhou stranu, kdyz nekdo bude mit teoreticky max intu 50, tak 8 slotů bude mít při intě 40...
Mág má max 100, takže 8 slotů má při inteligenci 80... Na druhou stranu, kdyz nekdo bude mit teoreticky max intu 50, tak 8 slotů bude mít při intě 40...

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...

- Finarfin
- Hráč
Ale dočasné zvýšení slotů můžeš pomocí lektvarů moudrosti, nebo kouzlem druhého kruhu (zvyšuje max o 9 inty).
Finarfin, kaplan Řadu Rytířů templu
Duch Ohně

Duch Ohně

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Já se divil , že mi ti poslové nějak mizí

- Marfik
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
JJ poslove jsou podle inty me mizeli prvne cepele, pak mi poradil Vox

Seregon de Celeg - Mistr zámků[Zaklínači]
Furion de Garthor - Ochránce Nakrul [Drungor]
Sirien - Ďáblice v bílém [Drungor]
ICQ- 360-219-964

- Marcius22
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem mag, takze mam max. 100 inty a ted mam intu 50, ale porad mi to nechaava jen 4 nasledovniky. Nepomohl relog ani ze sem vypnul status a pak znova zapnul. Diky za rady.
Marcius- Poslední šaman nakrula Axantura

- Sniper
- Hráč
Napis .mojezver a jestli ti to i tam vypise ze uhlidas 4nenarocny tak je tam chybaMarcius22 píše:Ja jsem mag, takze mam max. 100 inty a ted mam intu 50, ale porad mi to nechaava jen 4 nasledovniky. Nepomohl relog ani ze sem vypnul status a pak znova zapnul. Diky za rady.
Aktualni-Tatiana, Ish Taruk, Ronan

Ono je tam chyba v zaokrouhlovani na 100%... uz se parkrat hlasila.. ale nikdo ji neopravil...
Čaroděj, iluzionista... Rytíř ...

- Marcius22
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Diky, napsal jsem to a spravilo se mi to ve statu.Sniper píše:Napis .mojezver a jestli ti to i tam vypise ze uhlidas 4nenarocny tak je tam chybaMarcius22 píše:Ja jsem mag, takze mam max. 100 inty a ted mam intu 50, ale porad mi to nechaava jen 4 nasledovniky. Nepomohl relog ani ze sem vypnul status a pak znova zapnul. Diky za rady.
Marcius- Poslední šaman nakrula Axantura