Meditace

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zamčeno
hagen

Meditace

Příspěvek od hagen »

Ahoj mám (problém) možná nějak mi neleze vubec meditace poslední dobou vytrenil jsem magii bez gain skill meditace trochu mě to štve protože když du někam tak mi strašně dlouho trvá než vubec začnu meditovat.
Nexus
Moderator Fóra
Testovací pole: nikdy

Re: Meditace

Příspěvek od Nexus »

A necháváš meditaci dojet až do konce? Aby meditace mohla gainout, tak se musí objevit hláška "Cítíš klid a mír"
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
Ariaaa
Block
Block

Příspěvek od Ariaaa »

Nexus-Na tohle to neleze moc dobre.
Rada-Dej si makro ze zakouzlis nejake kouzla(svetlo) a hned medis do fullu, to ti to pak gainovat zacne, ale jak rikal nex, musis nechat az do konce!
Aria-Měsíční Kněžka a služebnice Nistry, co nikdy nespí... - Skoncila svuj trpky zivot skokem ze skaly...
Nirvana-Kostra s vámi!
Nexus
Moderator Fóra
Testovací pole: nikdy

Příspěvek od Nexus »

Ariaaa píše:Nexus-Na tohle to neleze moc dobre.
Vůbec nechápu co tímhle chceš říct...
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
hagen

Příspěvek od hagen »

Ariaaa píše:Nexus-Na tohle to neleze moc dobre.
Rada-Dej si makro ze zakouzlis nejake kouzla(svetlo) a hned medis do fullu, to ti to pak gainovat zacne, ale jak rikal nex, musis nechat az do konce!

Díky moc hned jsem si udělal nové makro a hned stoupala díky moc

Lock :lock:
Zamčeno