Poradi mi, prosim, nekdo, jak na to?
A jeste jedna vec - z rozbaleni stahnute andarijske verze mi nejde uo mapu nainstalovat, takze pouzivam uomapu stazenou jinde... Neni to problem?
Děkuju moc predem.
Finarfin píše:Stáhnutí mapy odjinud by vadit nemělo.
Mě poslal mapu jeden přítel z UO přes ICQ, protože jsem měl taky určitý problémy s ní, tak přinejhorším to taky můžeš udělat.
Ale jestli se ti jen nezobrazuje mapa (podklad), tak zkus dát položku map -> UO client data files location ... -> a vyber místo kde máš nainstalovanou ultimu.
Odpověděl sis sám - to je prakticky jediná možnost, blokace TCP portu na kterém vaše mapa běží. Jedno řešení bych měl, ale bylo by pro tebe zřejmě dosti složité - založit si server mapy běžící na některém ze standartních portů. I proto Andaria běží na portu 443, což je standartní port pro šifrovanou HTTP komunikaci, jak ale napsal na fórum Polouš, může to mít v případě hry i své nevýhody...Ashtar Sheran píše:mám problém s připojením na mapu... v práci mi jde normálně, ale doma se nepřipojí (ostatním šlape normálně vždy).. na tom samým notebooku.. tuším že je to nějakým blokovaným portem poskytovatelem internetu, ale vubec nevim.. dříve mi to šlo i doma.. Máte nějaký nápad?