Návod

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Uninachi
Hráč

Návod

Příspěvek od Uninachi »

Chci si postříbřit meč, ale bojím se, že mi návod pak zmizí. Po vytvoření postříbřené zbraně mi zůstane, anebo zmizí jako surovina? Nebylo by dobré když návod spotřebuji jen na tento meč. Není moc dobrý a bylo by lepší využít návod na lepší meč, tedy jestli nezmizí. Také ještě malá otázka: najdu v pokladu na konci dungeonu vždy ten stejný návod, nebo návod je náhodný? Pokud není náhodný, zajímá mě v jakém dungeonu najdu návod na výrobu stříbrných kroužků a stavbu užitkového domu. Ale asi bude velmi těžké tyto návody získat.
Nexus
Moderator Fóra
Testovací pole: nikdy

Re: Návod

Příspěvek od Nexus »

Ve chvili, kdy si z navodu vyrobis nejakou vec, tak ten navod zmizi. Ale nemusis se bat, navod na postribrene zbrane patri mezi ty castejsi.

Co se tyce navodu v dungach - dalo by se rict, ze jsou vicemene nahodne, ale zlato a mithril jsou tam velmi vzacne, temny jeste vic. Navody na stribro jsou vicemne vsude.

Navod na barak jen tak nesezenes - je to temet nejvyssi meta, na kterou se majetkove muzes dostat.
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
Fraenir
Stará tvář

Re: Návod

Příspěvek od Fraenir »

Návod ti při výrobě zmizí, je to jakýsi umělý způsob zvyšování ceny.

Návody na konci dungeonu se vždy střídají, návod na stříbrné kruhy je vcelku běžný, oproti tomu na návod na užitkový dům musíš mít opravdu velké štěstí... (rozuměj jen v některých dungách když máš FAKT kliku ;) a řádově tak měsíc ho nikdo nešel)

EDIT: Nex byl rychlejsi ;)
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Odpovědět