Fatal:
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Fatal:
Nastal umě problémek a nějak nevím, co to je a hlavně, jak ho vyřešit (UO hraju sice dlouho, ale techniká stránka šla vždy mimo mě).
Spustím UO (přes Razor) a když chci cokoliv změnit v Options (vypnout hudbu, zapnout/vypnout ten kruh průhlednosti) hodí mi to hlášku "Could not open file for writing: C:\Games\Ultima Online Mondain's Legacy\............\desktop.uos".
Nevíte někdo, co s tím? Takovej kruh průhlednosti bych potřeboval třeba vypnout, abych mohl něco nasekat (nevidím kmeny = nemůžu targetnout)a zase zapnout, když potřebuju,nebo občas vypnout zvuk se taky hodí.
Předem díky
Spustím UO (přes Razor) a když chci cokoliv změnit v Options (vypnout hudbu, zapnout/vypnout ten kruh průhlednosti) hodí mi to hlášku "Could not open file for writing: C:\Games\Ultima Online Mondain's Legacy\............\desktop.uos".
Nevíte někdo, co s tím? Takovej kruh průhlednosti bych potřeboval třeba vypnout, abych mohl něco nasekat (nevidím kmeny = nemůžu targetnout)a zase zapnout, když potřebuju,nebo občas vypnout zvuk se taky hodí.
Předem díky

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fatal:
podívej se, jestli nemá ten soubor "desktop.uos" ve vlastnostech zaškrtnuto "Jen ke čtení" když jo tak to odškrtni (pak OK) a zkus
Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Eskymak píše:podívej se, jestli nemá ten soubor "desktop.uos" ve vlastnostech zaškrtnuto "Jen ke čtení" když jo tak to odškrtni (pak OK) a zkus
To ani nevím, ale hned teď se mi to povedlo vyřešit.
Ten soubor jsem přesunul jinam -> zapnul UO (samozřejmě se vše rozházelo) -> skusil vypnout zvuk -> stejná hláška/fatal a pád UO -> zase jsem ho přesunul zpět a hle, vše funguje.
Nevím, kde byla chyba, ale snad tohle řešení bude fungovat i pro příště.

-
- 2. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
to je velice zajmavý řešení 

Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!

další možnost: Razor má problém s konfiguračními soubory když je klient vyšší verze než 6.0.5.2 tuším... 6.0.4.0 (oficiální Andarijský) funguje v pohodě, 6.0.7.0 s Razorem zlobí.
Zároveň bych rád upozornil na to, že jsem pozoroval nejen já nemalý rozdíl zejména na akcích s více NPC (questy) při hraní s razorem a bez něj co se týče lagů. Ti, kdo tam byli bez Razora se smáli a běhali, ti kdo tam byli s Razorem jen zoufale sledovali komiks. Při problémech doporučuji proto Razor vypnout.
Zároveň bych rád upozornil na to, že jsem pozoroval nejen já nemalý rozdíl zejména na akcích s více NPC (questy) při hraní s razorem a bez něj co se týče lagů. Ti, kdo tam byli bez Razora se smáli a běhali, ti kdo tam byli s Razorem jen zoufale sledovali komiks. Při problémech doporučuji proto Razor vypnout.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- Regis
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle problém jsem měl taky - jde o to že:
Máš umístění tohohle souboru v
C:/Program Files/EA Games/UO/Desktop/"název účtu"/"jméno postavy"/desktop.uos
Takže vemeš obsah složky Desktop, a nakopíruješ ji k UO do složky aby jeji umistění bylo C:/Program Files/EA Games/UO/"název účtu"/"jméno postavy"/desktop.uos
Pak už ti jakákoli úprava v option přímo ve hře bude běhat Ok. Jinak je takhle chyba kvůli opatchovaní na vyšší verzi než je potřeba na Andarce.
Máš umístění tohohle souboru v
C:/Program Files/EA Games/UO/Desktop/"název účtu"/"jméno postavy"/desktop.uos
Takže vemeš obsah složky Desktop, a nakopíruješ ji k UO do složky aby jeji umistění bylo C:/Program Files/EA Games/UO/"název účtu"/"jméno postavy"/desktop.uos
Pak už ti jakákoli úprava v option přímo ve hře bude běhat Ok. Jinak je takhle chyba kvůli opatchovaní na vyšší verzi než je potřeba na Andarce.
"Měsíc svítí, upír letí košulenka tenká, bojí se panenka!" - Lidový popěvek
Windsor Imbra - Andorský mistr Kovář
Windsor Imbra - Andorský mistr Kovář

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Díky, to je dobrej fígl
taky mi to blblo i při odlogu a podobně. Ještě jeden dotaz - když v options cokoli odkliknu použít nebo ok, tak se zmenší hrací okno ultimy. Nevíte někdo co s tím?

Rozarka - řemeslnice
Anabelle - hraničářka
Anabelle - hraničářka

používat verzi klienta která je ke stažení (6.0.4.0) nebo nepoužívat Razor. Novější klienty v kombinaci s Razorem dělají tohle a ošetřit se to nedá.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
jakou ma vyhodu verze klienta vyssi nez oficialni andarijska ?
korneus@jabbim.cz (jabber)

tusim ze gryfus psal ze je s tim rychlejsi ale nwm co je na tom pravdy
Crach an Craite - ten co prosel utrpenim
Shom Zegha - sluzebnicek
O podvod de tehdy jen když vás lapnou - El Bunda
Čech neni kaktus musí pít.
Shom Zegha - sluzebnicek
O podvod de tehdy jen když vás lapnou - El Bunda
Čech neni kaktus musí pít.

http://forum.andaria.net/viewtopic.php?f=55&t=22268P0l0us píše:jakou ma vyhodu verze klienta vyssi nez oficialni andarijska ?
tady je popsany to co se testovalo kdysi

- Consuela
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Co se člověk nedozví
Díky 

Zofinka - Slavík soumraku, co temně modrou noční píseň zpívá, zahodil hodiny a na nich čas, co zbývá...

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Jedna baba povidala... a nejaky konkretni duvod proc pouzivat jineho klienta nez je oficialni andarijskej ?Magis píše:tusim ze gryfus psal ze je s tim rychlejsi ale nwm co je na tom pravdy
o tom testu vim, a prave proto se ptam, aby se pripadne doplnil, pokud tu ma nekdo novejsi OVERENE informace.Fraenir píše:http://forum.andaria.net/viewtopic.php?f=55&t=22268P0l0us píše:jakou ma vyhodu verze klienta vyssi nez oficialni andarijska ?
tady je popsany to co se testovalo kdysi
korneus@jabbim.cz (jabber)

- Thomas
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
kde tenhle cilient stáhnu. V download je ke stažení verze 6.0.10.0Fraenir píše:používat verzi klienta která je ke stažení (6.0.4.0) nebo nepoužívat Razor. Novější klienty v kombinaci s Razorem dělají tohle a ošetřit se to nedá.

Tohle forum už není pro mě...

http://rosenrot.kvalitne.cz/klienty47810.zip
stále funguje, tam jsou čtyři různí klienti (6.0.4.0, 6.0.7.0, 6.0.8.0 a 6.0.10.0).
Ad oficiální andarijský... Hmm, to je divný, pokud si dobře pamatuju a jak je psáno v tamtom topiku, tak byl Andaria klient změněn na 6.0.4.0...
stále funguje, tam jsou čtyři různí klienti (6.0.4.0, 6.0.7.0, 6.0.8.0 a 6.0.10.0).
Ad oficiální andarijský... Hmm, to je divný, pokud si dobře pamatuju a jak je psáno v tamtom topiku, tak byl Andaria klient změněn na 6.0.4.0...