Following - "Ted následuje"

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zamčeno
Mauliua
1. výstraha
1. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Following - "Ted následuje"

Příspěvek od Mauliua »

Když jsem měl Wara a šel jsem třeba proti zbojnikovi, tak někdy po nějakém makru se nademnou odjevilo "Teď následuje". A moje postava šla automaticky za tím na koho jsem útočil. Chtěl bych vědět jak se tato činost vyvolá.
Theo: "Ze všeho nejhorší je srážka s blbcem."
Alvina: "Kdo se vleče neuteče."

Slavnostně přísahám, že jsem pro každou špatnost!
Eliska
Hráč

Příspěvek od Eliska »

alt + klik na postavu/hráče apod. Jakýkoliv pohyb toto následování ruší. osobně nedoporučuji používat, jelikož je to ne zrovna vhodné, sekneš se o každou překážku apod.
(K)Eliška - řemeslnice
Artefaktíky paní Elišky -> odkaz bude doplněn
Jak sem se stala bohatou?Levně nakupovala, draze prodávala a pozdě platila faktury :rofl:
Borek
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Není to náhodou pathfinding?
(ten se dá totiž vypnout v nastavení)
Lamy všech zemí, spojte se!!!!
Není lama, jako Lama
Borek - řemeslník s úchylkou na kamenné stoly ;-)
trady
3. výstraha
3. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trady »

Borek píše:Není to náhodou pathfinding?
(ten se dá totiž vypnout v nastavení)
Nene to co pises je hledani cesty... kdyz jsi v obtiznem terenu (napr lewansky lesy)
Rebel
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rebel »

Standartne v UO je na dvojklik na zem pathfinding a alt + levej klik na postavu following.

Pathfinding - Neda se prerusit, postavicka dobehne az na poklepane misto v pripade, ze tam existuje cesta. Vyhodne je to zejmena v komplikovanem terenu. Zasadni nevyhoda je v boji, kdy clovek s lukem v ruce bez brneni misto potvurku k zastreleni poklepe zem a nabehne doprostred chumlu, kde s hrdinsky vykrikem obsahujicim rekta a genitalie pokorne skona. Tato moznost se da vypnout v options. (jen co jsem to odhalil, tak jsem to vypl, od te doby jsem podstatne slusnejsi pri hrani uo)

Following - Da se prerusit jakymkoliv pohybem a hrac automaticky nasleduje nakliknutou postavu (jiny hrac, zvire, atd). Je to prijemne v okamziku, kdy jde skupina po ceste, tak jeden vede, ostatni maji following a vesele si povidaji, protoze maji obe ruce volne na psani. Samozrejme nelze ocekavat zazraky a i relativne mala prekazka jako je strom snadno zpusobi zaseknuti. Je to o umeni pruvodce, jak sve ovecky dovede na misto urceni. Celkem se da pouzit i pri kroceni zvere v nekomplikovanem terenu.
Rebel

"Ježíši, kdy byla ta láhev plná?" Droam: "*pohled neviňátka* No, než jsme se začali kurýrovat..."
10 minut ostré chůze: "On nás snad nechal otrávit" Sartori: "Já byl na vojně, to se přepočítal!"
20 minut ostré chůze: "Hele, volal mi pred 20ti minutama FixIt. Kde je FixIt?!"
Zamčeno