LEWAN = oznámení soudních jednání

Novinky z měst, soudů, odměny za dopadení, ...

Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

Zamčeno
Aemas
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

LEWAN = oznámení soudních jednání

Příspěvek od Aemas »

Dne 2. tohoto měsíce od 7. hodiny večerní proběhne soudní jednání s osobou jménem Gregor, uvězněné na základě zatykače. Pan Gregor je obviněný z porušení místních vyhlášek a napadení osob na území Lewanu.

Prosím všechny jenž mohou poskytnout nějaké důkazy nebo byli sami napadeni, nechť se k jednání dostaví také.

Soud proběhne v lewanské soudní budově u starostovského sídla a nebude přístupný pro veřejnost.

Aemas, soudce lewanský
Aemas [Lovci] – mastičkář

Petr [Lovci] – zpět doma

Jsem zpět...

Přežité srazy: Most07, Potštejn07, Krákora07, Teplice07, Krákora-Vánoce07, Havířov07, Potštejn08, Stan08, Potštejn09 pre-made, Potštejn10 :P
Aemas
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aemas »

Dne 16. tohoto měsíce proběhne soudní přelíčení s osobou jménem Iraglos, který byl zatčen za vykradení pronájmu na území lewanském. Soud začne o 5. hodine odpolední v soudní budově u starostovského sídla.

Prosím poškozené osoby, aby se také pokudmožno dostavili k soudnímu přelíčení.

Krást se nemá. Pravila jako jedno ze svých prvních pravidel matka všech elfů Nistra.

Soudce Aemas

Petr [Lovci] – zpět doma

Jsem zpět...

Přežité srazy: Most07, Potštejn07, Krákora07, Teplice07, Krákora-Vánoce07, Havířov07, Potštejn08, Stan08, Potštejn09 pre-made, Potštejn10 :P
Aemas
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aemas »

Dne sedmého tohoto měsíce v 6 hodin večer bude vynesen rozsudek nad obžalovanou Andrelií, která byla zatčena na základě zatykače.

Petr [Lovci] – zpět doma

Jsem zpět...

Aemas
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aemas »

Dne 8.tohoto měsíce v půl sedmé večer proběhne soud s barbarem Rváčem proti království Lewanskému. Jmenovaný je obviněn z pokusu o znásilnění, nošení zbraně ve městě a napadení člena Menel Sangy .

Soud jest veřejný a bude probíhat v lewanské soudní budově.

Nechť nám Nistra pomáhá k docílení dokonalé společnosti.

Aemas

Petr [Lovci] – zpět doma

Jsem zpět...

Zamčeno