Výsledek soudního procesu s panem Gregorem dopadl takto:
1) Pan Gregor je povinen vrátit všechny ukradené věci a navíc zaplatit přepadenému částu 25 zlatých. Na vrácení věcí má 7 dní počítáno od dne zítřejšího.
2) Za hrubé porušení zákonů musí pan Gregor přinést 5 tisíc nastříhaných kůží, které odevzdá někomu z cechu Menel Sangy. Na donesení kůží má obžalovaný 7 dní. Počítáno od zítřejšího dne.
3) Až budou splněny oba předchozí body, začne panu Gregorovi platit zákaz vstupu na území Lewanu po dobu jednoho měsíce.
Pokud některý z těchto bodů bude porušen, čeká na obžalovaného mnohem tvrdší trest.
Nechť nám i na dále napomáhá Nistra v konání pořádku v našem milovaném městě.
Soudce Aemas
LEWAN = výsledky soudních jednání
Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

- Aemas
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
LEWAN = výsledky soudních jednání
Aemas [Lovci] – mastičkář
Petr [Lovci] – zpět doma
Jsem zpět...
Přežité srazy: Most07, Potštejn07, Krákora07, Teplice07, Krákora-Vánoce07, Havířov07, Potštejn08, Stan08, Potštejn09 pre-made, Potštejn10
Petr [Lovci] – zpět doma
Jsem zpět...
Přežité srazy: Most07, Potštejn07, Krákora07, Teplice07, Krákora-Vánoce07, Havířov07, Potštejn08, Stan08, Potštejn09 pre-made, Potštejn10

- Aemas
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že pan Gregor bleskově vrátil ukradené věci a přinesl materiál, který byl požadován. Považiji první i druhý bod za splněný.
Zároveň od dnešní 8. hodiny večerní začíná platit pro pana Gregora zákaz vstupu na území města Lewanu, po dobu jednoho měsíce.
Soudce Aemas
Zároveň od dnešní 8. hodiny večerní začíná platit pro pana Gregora zákaz vstupu na území města Lewanu, po dobu jednoho měsíce.
Soudce Aemas
Petr [Lovci] – zpět doma
Jsem zpět...
Petr [Lovci] – zpět doma
Jsem zpět...

- Aemas
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Výsledek soudního přelíčení ze dne 16. tohoto měsíce s žalovaným panem Iraglosem.
1) Pan Iraglos žalovaný za vykradení pronájmu musí vrátit ukradené věci nebo věci ve stejné hodnotě, které schválí soud.
2) Dále zaplatí poškozeným odškodnění 250 zlatých.
3) Za hrubé porušení lewanských zákonů donese do dvou týdnů 7 tisíc prázdných svitků.
1) Pan Iraglos žalovaný za vykradení pronájmu musí vrátit ukradené věci nebo věci ve stejné hodnotě, které schválí soud.
2) Dále zaplatí poškozeným odškodnění 250 zlatých.
3) Za hrubé porušení lewanských zákonů donese do dvou týdnů 7 tisíc prázdných svitků.
Petr [Lovci] – zpět doma
Jsem zpět...
Petr [Lovci] – zpět doma
Jsem zpět...

- Aemas
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Slečna Andrelia je odsouzena ke třem dnům v lewanském vězení za bezcitné napadení a okradení přímo v centru města.
Petr [Lovci] – zpět doma
Jsem zpět...
Petr [Lovci] – zpět doma
Jsem zpět...