logo
Fórum pro hráče Andarie
Právě je sob 21. kvě 2022, 05:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Pravidla fóra


Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: UOAM
PříspěvekNapsal: ned 04. črc 2010, 22:56 
1. výstraha
1. výstraha

Registrován: sob 30. led 2010, 14:58
Příspěvky: 33
Mám s ní menší problem... asi něco dělám špatně, ale mezi mapou ve hře a automapou mám určité nesrovnalosti. Například Imer není zasněženej a chybějí tam vyobrazené skalní útvary, v andoru místo travnatého pruhu s altánem mám jaký si barák, nebo například bývalí ostrov praetoriánské gardy v thyrisu na automapě není zatopený, ale je jak z brusu nový. Někdo nějaké řešení?

_________________
Tania Liwium
Vavra Liwium


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: ned 04. črc 2010, 23:02 
Hráč
Uživatelský avatar

Registrován: ned 09. kvě 2010, 11:11
Příspěvky: 236
Bydliště: Andarie
skus si stahnout lokaci do mapi z andorky
http://space.andaria.net/data//downloads/common.rar

_________________
Irond řemek co se utopil nudou
Arlyn-Drujd pritel lesu
Dringha Thur Bard
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: ned 04. črc 2010, 23:34 
Hráč
Uživatelský avatar

Registrován: stř 29. říj 2008, 23:22
Příspěvky: 280
když stahuješ mapu na andarku tak musíš mít automapu vyplou jinak se ti to nezmění

_________________
Sylvanas - šedá elfka, prostě šedivě šedivá [Menel Sanga] img
Alcine - ztracená kněžka, jen občas se objeví [Menel Sanga]
Krysa - maličká a správně pištící


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pon 05. črc 2010, 00:06 
1. výstraha
1. výstraha
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 27. črc 2006, 23:32
Příspěvky: 320
Bydliště: Praha
případně by asi i šlo v mapě kliknout na liště na Map/UO Client data files location a tam vybrat složku kde máš UO. Mapa by se pak už měla sama vzpamatovat na aktuální soubory (pokud je máš, což zjistíš nejlíp patcherem)

_________________
Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. img
Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pon 05. črc 2010, 00:34 
Stará tvář
Uživatelský avatar

Registrován: ned 08. úno 2009, 12:19
Příspěvky: 4114
A přepni se na nultou mapu (Felucca se tuším jmenuje v řeči UOAM).

A na tyhle otázky je fakt spíš obecná, tohle téma je pro nováčky co nevidí jiné části fóra....


€dit golfin: Názvy map v UOAM vychází podle originálního pojmenování ultimy map.

_________________
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pon 05. črc 2010, 11:23 
1. výstraha
1. výstraha

Registrován: sob 30. led 2010, 14:58
Příspěvky: 33
Děkuji, problem vyřešen. Stačilo jen vybrat adresář s UO, jak radil Milember. :)

_________________
Tania Liwium
Vavra Liwium


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: čtv 23. zář 2010, 23:35 
Hráč

Registrován: čtv 23. zář 2010, 23:01
Příspěvky: 1
Zdravím všechny.
Skromný a doufám, že ne úplně naivní dotaz.

Mimochodem velice podařená a hezká UO Mapa.

Když už je tak hezká mapa, tak mi tak nějak trochu chybí k té mapě server. Existuje nějaký a pouze neznám IP a port nebo snad neexistuje a pak se nabízí otázka. Proč?

Děkuji za odpověď.

S úctou
Thor Thorgersson
trosečník


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pát 24. zář 2010, 01:08 
1. výstraha
1. výstraha
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 27. črc 2006, 23:32
Příspěvky: 320
Bydliště: Praha
IP i porty existují a vlastní je většina cechů, které ji tak využívají k zjištění svých pozic a chatové komunikaci... pro jednotlivce to nemá žádný význam :wink:

_________________
Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. img
Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
-------------------------------------------------------------------------------
The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug.
...Zlo převládne, když dobří zklamou...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pát 24. zář 2010, 11:47 
2. výstraha
2. výstraha
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13. črc 2008, 23:13
Příspěvky: 650
Bydliště: Havant
jedine snad udelat nejakou celohracskou mapku. otazkou je zda-li tu vubec neco takoveho chceme....

_________________
Caer Irchaveg
Melarocco


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pát 24. zář 2010, 11:59 
Hráč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 23. zář 2010, 20:05
Příspěvky: 2
To sice ano.

Ale je zde možný předpoklad, že se Thor ptá jménem několika jednotlivců - což už je skupina a pro tu to význam má. :wink:

Takže jakožto druhý a pro vás jak se zdá bezvýznamný jednotlivec, člen Thorovy skupiny, se ptám i já: Je možno vytvořit naší skupině soukromý kanál na UO Automapě?

Pokud ano, tak na koho se pak máme obrátit s touto prosbou?

Za odpovědi děkujeme.

_________________
Veritas vinicit!

I am the master of the past and the present.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pát 24. zář 2010, 13:22 
GM v důchodu
Uživatelský avatar

Registrován: stř 19. zář 2007, 14:10
Příspěvky: 1339
Testovací pole: nikdy
Na někoho,kdo obhospodařuje server. Kam si instalujete uoam a spustíte si ji. Například C4, Forpsi, Banan, a tak dále. Samozřejmě, si musíte rozmyslet, server, podle jejich cen.

_________________
Eranova.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pát 24. zář 2010, 19:37 
Hráč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 23. zář 2010, 20:05
Příspěvky: 2
Takže herní server Andaria tuto možnost svým hráčům neposkytuje a zdejší hráči si musí provoz "své automapy" platit?

_________________
Veritas vinicit!

I am the master of the past and the present.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: pát 24. zář 2010, 21:28 
Hráč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 25. bře 2010, 12:26
Příspěvky: 280
Nemuseji si za Automapu platit, existuji servery mapy. Ja zatim jedu na septem.cz i kdyz rikaji ze to bude koncit zatim to porad jde. A potom si najdu neco jineho na kterem budem moct jet zadarmo.

Aby andarka jeste poskytovala vsem skupinam co budou chtit server Automapy to uz by museli mit server hodne dobrej, a jelikoz si to plati povetsinou samy ten server tak to neni tak jednoduchy.

_________________
Skaz - Šaman vod kmen KULGUR!

Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.

Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010, 11:28 
GM v důchodu
Uživatelský avatar

Registrován: stř 19. zář 2007, 14:10
Příspěvky: 1339
Testovací pole: nikdy
septem.cz bude končit, to je z morie potvrzená informace.

_________________
Eranova.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010, 13:20 
Hráč
Uživatelský avatar

Registrován: ned 09. kvě 2010, 11:11
Příspěvky: 236
Bydliště: Andarie
novej server na mapu
IP: map.uch.cc
Port: 2900
Password: jake chcete ale i druhej musi dat stejne heslo jinak se nepripojite na stejnou mapu

_________________
Irond řemek co se utopil nudou
Arlyn-Drujd pritel lesu
Dringha Thur Bard
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010, 14:18 
Stará tvář
Uživatelský avatar

Registrován: ned 08. úno 2009, 12:19
Příspěvky: 4114
Golfina opravím, na Andarii už nějakou dobu server UOAM běží. Mapa je běžně dostupná pro cechy, stačí se ozvat Abemu.

_________________
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010, 20:59 
GM v důchodu
Uživatelský avatar

Registrován: stř 19. zář 2007, 14:10
Příspěvky: 1339
Testovací pole: nikdy
Já jsem nepsal o serveru pro cechy, ale o serveru veřejném pro další jednotlivce. tento frakční a cechovní server běží na andarii velice dlouho. Ale to nebyl předmět dotzazu. Individuální server, tedy veřejný ani andaria nemá, Fraenire.

_________________
Eranova.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010, 21:51 
1. výstraha
1. výstraha

Registrován: pon 30. bře 2009, 19:58
Příspěvky: 215
Nemohol by sa spustiť jeden pre verejnosť? Noobici by si pomáhali a lepšie by sa orientovali na mape.

_________________
Aniron


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010, 22:04 
Hráč
Uživatelský avatar

Registrován: úte 27. úno 2007, 08:14
Příspěvky: 240
Faromir píše:
Nemohol by sa spustiť jeden pre verejnosť? Noobici by si pomáhali a lepšie by sa orientovali na mape.


A pak by se k nim pripojilo nejake PKcko.. a vsechny je zabilo.. protoze by je nemusel hledat.. a hned by vedel kde jsou

_________________
Herold Beledhwedh ... I wanna set the universe on fire, Feel it burn tonight ...
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010, 22:15 
Stará tvář
Uživatelský avatar

Registrován: ned 08. úno 2009, 12:19
Příspěvky: 4114
Sum41 píše:
Faromir píše:
Nemohol by sa spustiť jeden pre verejnosť? Noobici by si pomáhali a lepšie by sa orientovali na mape.


A pak by se k nim pripojilo nejake PKcko.. a vsechny je zabilo.. protoze by je nemusel hledat.. a hned by vedel kde jsou

Přesně tak. Pro komunikaci nováčků je lepší používat například Jabber, automapa v tomto ohledu není ideální.

_________________
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: stř 24. lis 2010, 14:59 
Mám dotaz k UOAM. Našel jsem návod na http://www.andaria.net a pár rad na UOAM, ale já automapu nedokážu ani spustit!
Stáhnu si automapu ze sekce download, rozbalím, nainstaluju a spustím UOAM.exe. Stahují se tam data a poté se mi objeví hláška:

"The full version of UOAM has not yet been downloaded.
You need succefully complete the download before you can start usin UOAM.
Try again later"

Přitom když jsem to nainstaloval, tak se mi tam objevila jen ta UOAM.exe a žádné jiné soubory.

Máte s tím někdo zkušenosti, či by jste mi někdo mohli pomoci ?
Děkuji :)

PS: s UOAM už mám zkušenosti, jenže v dávnějších letech se mi toto tuším nestalo :o


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: čtv 25. lis 2010, 08:33 
Stará tvář
Uživatelský avatar

Registrován: ned 08. úno 2009, 12:19
Příspěvky: 4114
V tomto ohledu jsou nějaké problémy se serverem vydavatele UOAM, který dost možná už dávno nefunguje. Ideální řešení by bylo, kdyby někdo komu mapa funguje ji nahrál na web.

_________________
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: čtv 25. lis 2010, 09:08 
To by bylo opravdu úžasné :D .


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: UOAM
PříspěvekNapsal: čtv 25. lis 2010, 10:19 
Na 100% to nevím, ale myslím si, že pokud použiješ Andarijský patcher, stáhneš mapu funkční... Doporučuju zkusit ;-)


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz