Komunikace GM teamu

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zamčeno
sokolcz
Hráč

Komunikace GM teamu

Příspěvek od sokolcz »

Mohl bych poprosit o JAKOUKOLI Komunikaci s GM teamem? Na emaily absolutně nereagují (měsíc zpátky) a poslední topic (5 dní zpátky), který jsem zde vložil byl smázán z neznámého důvodu. Stále žádná odezva - která by byla vcelku příjemná. Chápu, že žádost o unban se nějakou dobu řeší, ale neříkejte mi, že zvládnout to za měsíc a zpětně kontaktovat dotyčného, je nad Vaše síly.

Tedy znova.

Dobrý den,

dnešním dnem jste mi potvrdili účet sokolcz/vietcong, na tento email. Hodinu poté mě Erreth zabanoval s tím že "Nemá chuť se semnou ani bavit". Takže netuším co se děje a stalo. Každopádně v prohřešcích jsem uveden jako obcházení banu, přičemž si rozhodně nejsem vědom, že jsem nějaký ban někdy měl. Jen smazaný účet ....

Takže, jelikož očividně ban mám (účet se přehazoval ze strany na stranu, takže je to opravdu možné), rád bych požádal o unban a mohl opětovně hrát na Andarii. Žádný nepořádek a nepokoje dělat nehodlám, jen chci sem tam opět navázat kontakt se starým/i přítelem/přáteli

Díky za pochopení a za brzké vyřízení

Děkuji
Evickuska
2. výstraha
2. výstraha

Re: Komunikace GM teamu

Příspěvek od Evickuska »

myslíš, že ti odpoví ? :razzz: :wink:
Evka Farebná [Neohrožení] - (S)vůdkyně Neohrožených
Viktoria de Chapa [Neohrožení] - Mlátička

Rafael(o) je nejlepší !!!
Fraenir
Stará tvář

Re: Komunikace GM teamu

Příspěvek od Fraenir »

Co se stalo: Máš ban, s přitěžujícími okolnosti. Sorry, ale prohlášení že "si ho nejsi vědom" i kvůli oněm přitěžujícím okolnostem prostě nevěřím.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Zamčeno