Ahoj,
přemýšlel jsem, jestli to dát do nové magie nebo sem, ale je to pořád ještě spíš otázka začátečníka, ale jestli to sem nepatří, tak to když tak přesuňte jinam.
Teď k otázce: Jsem tak trochu zmatený, protože Hod kamenem (magie materie) mi vždycky fungoval dobře, dával stejný poškození (při mé specializaci cca 155 dával 9 poškození), ale teď najednou dává 6-8 (6 dával posledně při specializaci 50) a to jsem nemanipuloval ani s knihou a ani s ničím jiným, co by mohlo na tohle kouzlo mít eventuelní vliv. Takže - je to chyba nebo ne? Protože jsem fakt tak torchu zmatený.
Díky
Hod Kamenem - chyba nebo ne?
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Hod Kamenem - chyba nebo ne?
kapitán Severus, exstarosta Andoru, důstojník posádky Sigmarova valu, roajalista
magistr Ebro, akademik, právník, diplomat a mistr trivia

Re: Hod Kamenem - chyba nebo ne?
Dmg byl upraven. Tzn. neni to chyba.
Urcite se blizsi informace brzo obevi v novinkach.
Urcite se blizsi informace brzo obevi v novinkach.