skruže
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

skruže
Ahoj, ve falešném světě se snažím vyrobit sud (jen tak cvičně), ale nějako mi nejdou vyrobit skruže. Ať dělám co dělám, neobjevují se v nabídce toho co můžu vyrobit, ani jsem nepřišel na jiný způsob jak se k tomu dopracovat - použil jsem snad všechny možné nástroje a nic. Dělám něco špatně? - asi jo, co?
Díky za radu
Díky za radu
Kajel Kouben - Řemeslník
sto roků v šachtě žil, mlčel jsem...

Re: skruže
Postav se k bednářskému stolu?
Máš u sebe správné nářadí? Obecně truhlářským nářadím je hoblík, pila, kladívko a barvy, nevím z hlavy které z něj je potřeba na výrobu skruží.
Máš u sebe správné nářadí? Obecně truhlářským nářadím je hoblík, pila, kladívko a barvy, nevím z hlavy které z něj je potřeba na výrobu skruží.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

an beznou vyrobu skruzi je opravdu nejlepsi u sebe mit
Tesarske kladivko, hoblik a pilu a stat u bednarskeho stolu
Jindra
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis

To všechno mám. Pilu, tesařské kladívko, hoblík, stojím u bednářského stolu, ale skruže mi to nenabízí...Ivory píše:an beznou vyrobu skruzi je opravdu nejlepsi u sebe mit
EDIT: Nemohlo by to být třeba falešným světem? - to je asi blbost, co?
Kajel Kouben - Řemeslník

a mas prkna? 
skus klikat na prkna, ked chces vyrobit skruze

One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?

a prkna mam taky. Z těch se to přece má vyrobit, ne? Úplný jelítko i přes veškerou snahu ještě nejsemAbe píše:a mas prkna?

Mno, prostě budu zkoušet...
Kajel Kouben - Řemeslník

hm, tak ještě jinak...
zkus NEklikat na prkna, ale vzít si k sobě polena a klikat na polena. Je to trošku nelogický, ale tuším že u něčeho v tesařině kdysi býval podobný problém...
zkus NEklikat na prkna, ale vzít si k sobě polena a klikat na polena. Je to trošku nelogický, ale tuším že u něčeho v tesařině kdysi býval podobný problém...
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

Nejde. Nechápu. Mno snad to půjde ve skutečném světě, tak už mě tam pusťte, nemůže se dočkat...Fraenir píše:hm, tak ještě jinak...
Kajel Kouben - Řemeslník

bez tejto skusky sa tam nedostanes...
takze ju musis kazdopadne splnit
One Man Show? Perhaps yes....

mno, zkoušky už mám splněné, jen zabíjím čas než budu smět projít portálem do reálného světa...Abe píše:bez tejto skusky sa tam nedostanes...
nebo dělam něco špatně?
Kajel Kouben - Řemeslník