Hledání

Místo pro Vaše příběhy ze hry, příběhy, které si sami tvoříte.
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.

2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.

3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.

4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.

Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora

V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.

5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
Odpovědět
Arnie
Hráč

Hledání

Příspěvek od Arnie »

"Už začínám tééhle země mít plné zuby. Možná za to může vedro které mi tady je i když je na zemi napadaný sníh, možná to jsou ti tupí lidi. Už dva dny běhám po Andoru jako blázen a ptám se každého a všech kteří vypadaj, že umí mluvit. Zkoušel jsem i papouška!
O svých hrdinských činech, jak udolali draka ve sluji nad městem kecají bez vyzvání, chvástají se mocnými svaly, ale o básni se střídavým veršem tady nikdo neslyšel ani slovo! Holky tu jsou pěkné, to jo. Co naplat, když se zeptám na svého otce dostává se mi reakcí které bych nečekal. Půlka dotázaných netuší kdo to byl a jméno si vybavuje jen matně. Druhá půlka, ti starší, se na mě podívaj jako by mi umírala kočka a jenom zavrtí hlavou. Pár náznaků, kdy mlčky ukazujou k hradu mi moc nepomůže. To se přece starýmu Trenkovi vůbec nepodobá, tahle pasívita. Vždycky byl středem pozornosti, rukou držet klobouk a hrrr dopředu ať tam sem tam první. Možná bych se měl poptat v jiných městech."
Mužík, na kterém je něco povědomého, položil tuplák hrdelm na stůl, kývl na hostinského, mrkl na hostinskou, popadl slamák a zmizel na ulici, až z něj byla jen červenobílá šmouha v dálce.
Marmel
Obrázek
Odpovědět