haze mi to hlasku: Upozorneni! v bandage pouze 1 kus a pritom je tam ikonka 2 kusy.
stalo se mi to pri umreni, kdyz sem rozstrihal nejake kalhoty, tak mi to hodilo tuhle hlasku i u nove ziskanych bandage (a s temi starymi nejdou dat na jeden stack)
obvazy
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Re: obvazy
Tohle hlášení počtu itemů v razoru blbne celkově. Nevím, čím to je, ale netýká se to jen bandaží, ale i lektvarů apod.
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.

a jake je teda spravne mnozstvi? to co halsi razor, nebo to co vidim v UO ?
Nomis [Bratrstvo meče]

správně je to co vidíš v UO
razor si informace přebírá a ne vždy správně, jinak to zjistíš tím, že je použiješ a pokud jsou poslední tak zmizí
razor si informace přebírá a ne vždy správně, jinak to zjistíš tím, že je použiješ a pokud jsou poslední tak zmizí
Kdyby každý dělal co chci ... to by byla hrozná nuda 

Maly off topic. Nejsme server, co by řešil politiku, tak prosím v podpisech žádná politická hesla a vtipné říkanky.
V televizi a venku je toho až nehezky moc, netřeba s tím zavánět i tady.
V televizi a venku je toho až nehezky moc, netřeba s tím zavánět i tady.