Další postava

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
falltic
Hráč

Další postava

Příspěvek od falltic »

Dobrý den.Měl bych dotaz jestli vje mozné ,když právě jsem vymazal postavu (7 dni to potrvá)Mohu během těchto 7. dni vytvořit jinou herni postavu.Omlouvam se jestli ste to někde psali četl jsem vše o RP apod .Diky za odpověd.
Zoltan
2. výstraha
2. výstraha
Testovací pole: nikdy

Re: Další postava

Příspěvek od Zoltan »

Pokud se nepletu tak když smažes postavu tak se Ti uvolní jeden slot pro postavu, tudíš by neměl být problém vytvořit novou.
Rytíř Zoltan - alespon po smrti odpočívá v pokoji Roneth- Baruk Imeru
Truls Rohk - pořád kopu a pořád mám málo
Skeld - vyhrát! Ostatní bejt lama (2021)
img
Finwes
Hráč

Příspěvek od Finwes »

Jméno si nová postava zvolí až při odchodu z Falešného světa. Změna jména postavy je možná jen z iniciativy GM týmu, tj. pokud vaše jméno hrubě odporuje RP nebo nevyhovuje některému ze zde uvedených pravidel, bude vaše postava přejmenována. Pokud není výslovně uvedeno jinak, je možné se proti změně do týdne odvolat - GM může jméno dodatečně změnit podle vašeho přání, není to však jeho povinností a záleží to jen a jen na něm. Změna povolání nebo rasy není možná v žádném případě - po sedmi dnech od založení můžete smazat postavu a založit si novou. V případě sňatku nebo adopce vaší postavy je možná výjimka z tohoto pravidla, co se týče příjmení nebo dědičných znaků ve jméně.
Dle toho co je tu psano muzes vytvorit hned, ale smazat ji muzes az po sedmi dnech.
Pokud jsi ji zalozil a smazal treba po dvou dnech, tak jsi pravidla zrejme porusil; pokud se tak stalo, tak zkus novou postavu zalozit az ve chvili, kdy by jsi mohl starou smazat - pak by se tim snad jiz nikdo nezabyval ;-)
Aran Finwes, král elfů

Malé věci se dějí každý den,
vždy dají časem dohromady jeden velký celek...
(Elfské tituly: Aran - král; Arandur/Aranduri - správce/správkyně města; Naladris - herold; Aranthi - vůdce vojsk)
falltic
Hráč

Příspěvek od falltic »

Díky už v tom mám jasno ;) .
Sir Johny
Stará tvář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Johny »

Systémově nelze postava smazat dříve než za 7 dní po jejím vytvoření, takže tato část pravidla A5 nejde porušit :) Jakmile je postava jednou smazána, může být na uvolněném slotu okamžitě založena nová.
Sir Johny, bývalý andarijský Admin
Člen kampaně za přehlednější reportování bugů
Odpovědět