Falešný svět - kde získat quest na zombíka? + 2 dotazy
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Falešný svět - kde získat quest na zombíka? + 2 dotazy
viz nadpis
A ještě jedna věc. Jaký je nejlepší brnění a jednoruční zbraň + štít, co ve falešnym světě můžu mít?
A poslední věc, mám Vistu, nastavenou kompatibilitu na Win XP SP2, ale stejně se mi zhruba po 15 - 45 minutách stane, že to prostě spadne
A ještě jedna věc. Jaký je nejlepší brnění a jednoruční zbraň + štít, co ve falešnym světě můžu mít?
A poslední věc, mám Vistu, nastavenou kompatibilitu na Win XP SP2, ale stejně se mi zhruba po 15 - 45 minutách stane, že to prostě spadne

- Angela
- Block
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Falešný svět - kde získat quest na zombíka? + 2 dotazy
http://andaria.net/index.php?link=newbie4#b2
Nejlepsi je asi krouzkova, ale muzes vypit lektvar sily, ktery sezenes nebo koupis u alchymisty a vypit ho, pote obleci platovou zbroj. Stit a zbran tak samo, zalezi jake lektvary a jeslti je na to vypijes.
Ukol s tkani zombie, resp ten nekromant je ve vezi nad hrbitovem.
Nejlepsi je asi krouzkova, ale muzes vypit lektvar sily, ktery sezenes nebo koupis u alchymisty a vypit ho, pote obleci platovou zbroj. Stit a zbran tak samo, zalezi jake lektvary a jeslti je na to vypijes.
Ukol s tkani zombie, resp ten nekromant je ve vezi nad hrbitovem.
Gryfus - Lovec.

Mno odpoved na posledni dotaz jsem nenasel, /mozna spatne opatchovane, mozna spatny framework, mozna spatny net, mozna proste Visty
/
Kazdopadne v tomhle topicu je spousta lidi kterych se muzes zeptat a poradi ti lip http://forum.andaria.net/viewtopic.php? ... Visty+a+UO

Kazdopadne v tomhle topicu je spousta lidi kterych se muzes zeptat a poradi ti lip http://forum.andaria.net/viewtopic.php? ... Visty+a+UO

"Nejste oprávněn číst toto fórum"

- Angela
- Block
- Kontaktovat uživatele:
Musis si propojit ucet na foru s hernim uctem, to udelas ve statistice Zde--> http://andaria.net/index.php?link=statistika
Gryfus - Lovec.

Díky, a poslední věc, zabili mě, a teď nemám žádný peníze (pořád falešný svět), kde nějaký seženu?

- JollEvka
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
alchymista vykupuje bylinky.
kdo te ale zabil tak ze sis za 30 minut nezvladl dojit do tela pro veci?
Hraničářka Enari Nom - slaměná vdova. Maminka Elizabeth Nom.
Řemeslnice Stonny Mal Rell [Vládci strachu] - Velká Paní; obchod Vládců strachu najdete v Thyru na souřadnicích (1928;2769)
K.B. - Lepší být živý zloděj než čestná mrtvola.
Řemeslnice Stonny Mal Rell [Vládci strachu] - Velká Paní; obchod Vládců strachu najdete v Thyru na souřadnicích (1928;2769)
K.B. - Lepší být živý zloděj než čestná mrtvola.

Ahoj, stalo se mi to samé a k tomu bohuzel jsem měl pracovní telefonát, který se protáhnul. Tzn. jsem kompletně bez výbavy a bez peněz.JollEvka píše:alchymista vykupuje bylinky.
Bylinek mám opravdu mnoho avšak alchymista(Cemal) ode mne nic nechce .
Díky za odpověď.
Francisco Saltao

- Argorion
- Hráč
Ve falešňáku je celkem dost lidí, tak někomu řekni, ať ti dá něco ze zlaťáků, které dostal do začátku a za to si už koupíš vše potřebné.
KGA [Praetorian]

a nebo se da i vydelat tak ze vezmes luk sipy a zacnes strilet

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
No, k wistám, ten link je užitečnej, cením ho. Protože microsoft to opravdu s wistama podělal.
K falešnému světu, peníze sem tam nikdy nepotřeboval. A to jsem ho prošel už asi pětkrát.
K falešnému světu, peníze sem tam nikdy nepotřeboval. A to jsem ho prošel už asi pětkrát.

hm, no ja taky nejak prisel o prachy nakupovanim moc veciGolfin píše: K falešnému světu, peníze sem tam nikdy nepotřeboval. A to jsem ho prošel už asi pětkrát.

ale ted potrebuju prachy na nakup prutu zeleza, protoze sem nikde nenasel, kde bych si je mohl "nakopat". ale ostatni mineraly my taky nejdou "nakopat" jedine kamen sel (a asi sem teda dost levej, kdyz mi to tak dlouho trvalo, nez sem zjistil, ez se da kopat skoro kazdej kamen... nejak sem necekal, ze musim cca 2 sekundy cekat na animacku )
Nomis [Bratrstvo meče]

- Beledhwedh
- Hráč
Mensi rada ktera funguje jen ve falesnem svete.. muzes tavit i predmety.. co najdes v truhle vedle vyhne.. je z toho dost prutu zelezaskaarks píše:hm, no ja taky nejak prisel o prachy nakupovanim moc veciGolfin píše: K falešnému světu, peníze sem tam nikdy nepotřeboval. A to jsem ho prošel už asi pětkrát.![]()
ale ted potrebuju prachy na nakup prutu zeleza, protoze sem nikde nenasel, kde bych si je mohl "nakopat". ale ostatni mineraly my taky nejdou "nakopat" jedine kamen sel (a asi sem teda dost levej, kdyz mi to tak dlouho trvalo, nez sem zjistil, ez se da kopat skoro kazdej kamen... nejak sem necekal, ze musim cca 2 sekundy cekat na animacku )

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Nebo, když počkáš na spawn dolu, můžeš si rudu vykopat a následně ztavit na ingoty. Což je v ultimě online jedna ze základních činností od pradávna.
Styra:ja mysle ze to je zebrani
Styra:ja mysle ze to je zebrani