Falešný svět - Hoblík
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Falešný svět - Hoblík
Dobrý den,
v tomto světě a celkově ve světě ultimy online jsem absolutni novacek a zasekl jsem se ve falešném světě. U zkoušky zručnosti potřebuji opracovat dřevo na prkna abych mohl vyrobit požadované předměty, ovšem k opracování dřeva je potřeba pila a hoblík (pilu jsem sehnal nákupem, ovšem hoblík jsem nikde na prodej nenašel a na výrobu hoblíku je paradoxně potřeba prkno které pomocí něj chci stvořit.) Možná jsem něco přehlídl, takže prosím o schovívavost.
Předem děkuji jakékoliv snaze o pomoc
Edit: Jméno mé je Tirmo Taule
v tomto světě a celkově ve světě ultimy online jsem absolutni novacek a zasekl jsem se ve falešném světě. U zkoušky zručnosti potřebuji opracovat dřevo na prkna abych mohl vyrobit požadované předměty, ovšem k opracování dřeva je potřeba pila a hoblík (pilu jsem sehnal nákupem, ovšem hoblík jsem nikde na prodej nenašel a na výrobu hoblíku je paradoxně potřeba prkno které pomocí něj chci stvořit.) Možná jsem něco přehlídl, takže prosím o schovívavost.
Předem děkuji jakékoliv snaze o pomoc
Edit: Jméno mé je Tirmo Taule

- Sir Johny
- Stará tvář
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Falešný svět - Hoblík
Zdravím,
Hoblík se nachází u tesaře v truhle. Těch truhel je tam víc, snad u každého řemeslníka je takto k sehnání důležité nářadí.
Hoblík se nachází u tesaře v truhle. Těch truhel je tam víc, snad u každého řemeslníka je takto k sehnání důležité nářadí.

Opět jsem prošel všechny truhly co jsem stačil odvčera objevit, bohužel jsem v žádné nenašel. Nejbližší dvě truhly jsou u dráteníka a v těch je pouze drátenické nářadí v obou dvou. Jsem z toho celkem bezradnýSir Johny píše:Zdravím,

- aquarkko
- 3. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
nakupuješ/hledáš u TESAŘE? hoblík patří do tesařiny, drátenický nářadí dráteníkovi, zbraně a zbroje kováři atd.

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

Před dvěma dny tam ty hoblíky určitě byly. Jak říká aqurkko, stačí se jen dívat -> do správných truhel
Jinak přeji hodně úspěchu.

Jinak přeji hodně úspěchu.
Nessie

Ta truhla je v patře nad kovářem, kde je obchodník tesaře... aspoň myslím:)
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

Myslim ze hoblik se skryva v druhem patre u kovare, dole v rohu jsou tam schody, je mozne ze ses nahore nedival 

Čaroděj, iluzionista... Rytíř ...

Uz vim kde se stala chyba, prosel sem snad vse, jen jsem prehledl ty schody, dekuji moc za postrceni a omlouvam se (myslim ze tento topic se muze smazat, alespon tak doufam zanikna ma hloupost *rdí se* )