Zdravím jsem tu nový po 6 letech bych se chtel vratit k RP hrani UO, mam za sebou asi 5 let s pauzama hrani na RP servru
(ano 5 let na jednom servru). Rozhodl jsem se pro Andarii protoze doufam ze tu najdu dobrou komunitu. Prichazim sem s dalsima dvouma hračema jednim skoro stejne zkusenim a druhym relativne novackem. Rad bych se timto zeptal jestli je porad cekani na aktivaci tak dlouhe ? Falesny svet mame po nekolika hodinach hotovy. Diky za odpoved. A pokud se to nekoho dotklo tak se omlouvam.
Registrace
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Re: Registrace
Ahoj.
Co se čekání na schválení registrace týče, tak informace jsou přímo na webu u stránky s registrací.
http://www.andaria.cz/index.php?link=reg
Co se čekání na schválení registrace týče, tak informace jsou přímo na webu u stránky s registrací.
http://www.andaria.cz/index.php?link=reg
V případě, že budou s registrací nějaké problémy a bude potřeba delší šetření, tak se vám určitě někdo ozve.andaria.cz píše:Jakmile odešlete tuto registraci, účet se automaticky vytvoří. Potvrzení registrace trvá obvykle 24 hodin, ale maximálně 7 dní.
Grafika, soubory a tak..
*Vidíš jak drak tě žere*
*Vidíš jak drak se dáví na tvé hlouposti*
*Vidíš jak drak se dáví na tvé hlouposti*
Všechno bude.
- Thaum
- Koordinátor
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Registrace jsem zpracoval. Ještě jsem k některým posílal email pro ujasnění, takže finální schválení bude poté, jak dostanu odpovědi.
Vítej(te) na Andarii a přeji zábavné hraní
Vítej(te) na Andarii a přeji zábavné hraní
Koordinátor z přesvědčení, skriptař pro radost zachování zdravého rozumu a pokroku v mezích možností
Stručně, jasně, výstižně - pokud se chceme někam posunout.
"Are you an effective team?" - Sally (Oblivion 2013 movie)
Ahoj,
předevčírem jsem dostal email o tom, že mým postavám byla otevřena cesta do světa. Zapomněl jsem ale mé přihlašovací údaje. Počítal jsem s tím, že mi předtím ještě přijde email shrnující mou registraci, který ale nedorazil. Zaslali byste mi prosím moje údaje do SZ nebo na mail? ID registrace samozřejmě můžu dodat.
Díky za vyřešení.
edit: DÍÍKY, VYŘÍZENO
předevčírem jsem dostal email o tom, že mým postavám byla otevřena cesta do světa. Zapomněl jsem ale mé přihlašovací údaje. Počítal jsem s tím, že mi předtím ještě přijde email shrnující mou registraci, který ale nedorazil. Zaslali byste mi prosím moje údaje do SZ nebo na mail? ID registrace samozřejmě můžu dodat.
Díky za vyřešení.
edit: DÍÍKY, VYŘÍZENO
Naposledy upravil(a) LeGrand dne ned 16. dub 2017, 17:40, celkem upraveno 1 x.
- Thaum
- Koordinátor
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Odepsal jsem ti na email. Pokud by něco nejelo, ozvi se mi zpátky na email nebo sem na SZ.
Díky
Odepsal jsem ti na email. Pokud by něco nejelo, ozvi se mi zpátky na email nebo sem na SZ.
Díky
Koordinátor z přesvědčení, skriptař pro radost zachování zdravého rozumu a pokroku v mezích možností