ano je, lezou jen skilly ne staty..nevim jestli inteligence ale jinak nicTeppi píše:aby toto tema nezaspalo, mam dalsi dotaz. I mag potrebuje trochu sily a vsimla jsem si, ze kdyz se promenim a mlatim porvory hlava nehlava, tak mi zila nepovyleze ani o pid. Zatimco kdyz zmlatim par slizaku hned povyskoci (hned tak uplne ne). Je magicka promena nejak omezena ze nelezou staty? Boj beze zbrane i taktika mi povylezla ale ta sila porad nic.
Magicke promeny
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Re: Magicke promeny

- TraweXxX
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Jo,k tomuhle dotazu se přídám, na tohle sem taky ještě nepřišel. Osobně sem si zvýšení síly nevšiml a mám za to,že když seš v proměně,tak máš sílu vyšší než max a tudíž už ti systém nedovolí zvýšit stat přirozeně. Pokud se mýlím budu jedině rád,když mi to někdo vyvrátí.Teppi píše:aby toto tema nezaspalo, mam dalsi dotaz. I mag potrebuje trochu sily a vsimla jsem si, ze kdyz se promenim a mlatim porvory hlava nehlava, tak mi zila nepovyleze ani o pid. Zatimco kdyz zmlatim par slizaku hned povyskoci (hned tak uplne ne). Je magicka promena nejak omezena ze nelezou staty? Boj beze zbrane i taktika mi povylezla ale ta sila porad nic.
Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.
Seltyr Evelor - Stínová Garda ''Zasadit vítr, sklidit bouři.''

I am Seltyr and I know it !!!

Nemýlíš, je to přesně takTraweXxX píše:Jo,k tomuhle dotazu se přídám, na tohle sem taky ještě nepřišel. Osobně sem si zvýšení síly nevšiml a mám za to,že když seš v proměně,tak máš sílu vyšší než max a tudíž už ti systém nedovolí zvýšit stat přirozeně. Pokud se mýlím budu jedině rád,když mi to někdo vyvrátí.Teppi píše:aby toto tema nezaspalo, mam dalsi dotaz. I mag potrebuje trochu sily a vsimla jsem si, ze kdyz se promenim a mlatim porvory hlava nehlava, tak mi zila nepovyleze ani o pid. Zatimco kdyz zmlatim par slizaku hned povyskoci (hned tak uplne ne). Je magicka promena nejak omezena ze nelezou staty? Boj beze zbrane i taktika mi povylezla ale ta sila porad nic.

Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

- TraweXxX
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
SakraFraenir píše:Nemýlíš, je to přesně takTraweXxX píše:Jo,k tomuhle dotazu se přídám, na tohle sem taky ještě nepřišel. Osobně sem si zvýšení síly nevšiml a mám za to,že když seš v proměně,tak máš sílu vyšší než max a tudíž už ti systém nedovolí zvýšit stat přirozeně. Pokud se mýlím budu jedině rád,když mi to někdo vyvrátí.Teppi píše:aby toto tema nezaspalo, mam dalsi dotaz. I mag potrebuje trochu sily a vsimla jsem si, ze kdyz se promenim a mlatim porvory hlava nehlava, tak mi zila nepovyleze ani o pid. Zatimco kdyz zmlatim par slizaku hned povyskoci (hned tak uplne ne). Je magicka promena nejak omezena ze nelezou staty? Boj beze zbrane i taktika mi povylezla ale ta sila porad nic.

Když tě někdo nesnáší bezdůvodně, tak tomu zmetkovi dej důvod.