Bailien

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Fleder

Re: Bailien

Příspěvek od Fleder »

Ano, půjde s tím něco delat. V tuhle chvíli si projdi do normálního světa a napis page jeste jednou a my tě přejmenujeme. Což ale nemusí být za 5 minut, proste až se nekdo k tomu dostane a na page jukne.
Bailien

Příspěvek od Bailien »

No teď tu mám drahou polovičku takže projdu až odejde tak ještě jednou děkuji.
Nexus
Moderator Fóra
Testovací pole: nikdy

Příspěvek od Nexus »

V tom je právě problém - asi se dělala nějaká změna a při tom znovunastavení si nemůže zvolit jméno, které právě má.
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
Bailien

Příspěvek od Bailien »

Tak jméno už mám upravené. Dnes jsem vložil i svůj příběh ale nikdy jsem, žadný skladetel nebyl a především ne gramatik. Za chybi a za strukturu se tedy omlouvám předem ale jsem jaky jsem. Každý umí něco jiného. :oukej:
Sir Johny
Stará tvář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Johny »

Systém ověřování existujícího jména upravím aby nebral v úvahu jména hráčských postav, které se nacházejí ve falešném světě. Díky za zprávu :)
Sir Johny, bývalý andarijský Admin
Člen kampaně za přehlednější reportování bugů
Bailien

Příspěvek od Bailien »

Sir Johny píše:Systém ověřování existujícího jména upravím aby nebral v úvahu jména hráčských postav, které se nacházejí ve falešném světě. Díky za zprávu :)
Není zač děkovat ja děkuji, že mám jmééno které jsem chtěl
Bailien

Příspěvek od Bailien »

Zdravím mám dotaz ohledně animací. Když dám například .smrk atd tak to funguje bez problému ale kdýž jsem na webu sjel níže jsou tam animace jako třeba .anim 22. Když toto ale napíši tak mi to píše špatný příkaz chtěl bych se zeptat proč popřípadě jak to zprovoznit nemusí se stáhnout nějaký soubor aby mi to šlo?

Děkuji
Naposledy upravil(a) Bailien dne sob 14. bře 2009, 09:54, celkem upraveno 1 x.
Sejky
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejky »

tahle "zkratka " .anim xx me tez nefunguje (pokud vubec ma) zkus napsat celej prikaz ,tudiz .animace 22
Obrázek
Redhelorn-znovuzrozený 8-) (milovník kostek..)
Nexus
Moderator Fóra

Příspěvek od Nexus »

na webu je chyba, spravný příkaz je .animace a ne .anim

Eidt: vidim ze sejky me predbehl :)
Obrázek

Hádat se na internetu je jako soutěžit na paralympiádě... I když vyhraješ, stále seš postižený...
Bailien

Příspěvek od Bailien »

Super vyzkoušeno a funguje děkuji za vysvětlení :) Ale jak se znám za chvíli budu zase ohledně něčeho zvědaví :D
Milli
GM tým

Příspěvek od Milli »

chybka na webu u animaci opravena
Rozdělovat restauraci na kuřáckou a nekuřáckou část je stejné jako napsat na bazén nápisy:"Zde se močit smí" a "Zde se močit nesmí"
Proč dělat v životě dvakrát tu stejnou hloupost, když je tak velký výběr :P
Bohove musi byt sileni.
Bailien

Příspěvek od Bailien »

Tak prozatím mé poznatky za těch prá dní jsou velice kladné. Jsem tu velice spokojen nemůžu si to vynachválit. I když jsem se toho rp prvně bál tak je to něco parádního. Jen škoda, že tu není více lidí. Jinak jsem naprosto spokojen a věřím, že tomuto shardu zůstanu věrný. No snad jsem na nic nezapoměl kdyby jo tak to doplním :D
Theseus
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Theseus »

Tak to je jedine dobre.
Snad ti tve nadseni vydrzi. A cim vice spokojenych hracu, tim vetsi pravdepodobnost ze se zdejsi komunita rozroste.
Tak treba se ti to splni :wink:

Kazdopadne ti preji mnoho uspechu v tomto uzasnem svete temer bez hranic.

A stejne tak kazdemu jinemu zacatecnikovy co se rozhodne hrat prave tady.
Theseus
Toulavý Tulák co se toulá víc než obyčejný tulák.
Bailien

Příspěvek od Bailien »

Já také doufám, že mi to vydrží a jsem rád, že se mi podařilo přesvedčit i mé dva kamárady aby šli semnou na tento shard. Nechci za ně mluvit ale myslím si, že jsou taktéž spokojeni. Takže teď doufat, že nováčku bude přibývat.
Odpovědět