Vážení a drazí obyvatelé Andarie, dne 7.2. ve večerních hodinách byla má osoba napadena, poblíž andorského hřbitova a ďáblova znamení, dvěma kriminálníky.
Nemusíte si však dělat starost, snadno jsem vyvázl z jejich chabého pokusu.
Nicméně, takové jednání je absolutně nepřípustné. Proto je nyní je mou povinností vypsat zatykač alespoň na území Thyrisu na tyto dvě osoby. Žádám i ostatní města, aby se připojily k zatykači pro bezpečnost Vašich občanů a rychlejšímu vyšetření.
První útočník byl válečník, obrněn stříbrným plátovým kompletem včetně přilby s červenou róbou.
Druhý útočník byl nekromant s dlouhým šedým plnovousem, vlčí maskou, diamantovou holí a kouzlící nejvyšší zaklínadla z oboru smrti.
Dvojice působila sehraně, tudíž je možné, že spolu tráví více času, bydlí spolu nebo jsou dokonce součástí jednoho cechu.
Jsem přesvědčený, že to nebyl ojedinělý incident a možná již někdo z Vás měl podobnou zkušenost, případně někoho takového v posledních dnech zahlédl, ba dokonce víte kde osoby odpovídající popisu přebývají.
Pakliže je tomu tak, vyhledejte mě v Thyrisu. Za užitečné informace k odhalení a dopadení oné dvojice budete odměněni.
Závěrem vyzývám všechny, aby zvýšili svou obezřetnost.
Sepsal Thyrský starosta Wyndstrim
Thyris - zatykač
Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

Thyris - zatykač
Wyndstrim
Alex
Alex