Vážné zranění

Místo pro Vaše příběhy ze hry, příběhy, které si sami tvoříte.
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.

2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.

3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.

4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.

Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora

V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.

5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
Odpovědět
Zoltan
2. výstraha
2. výstraha
Testovací pole: nikdy

Vážné zranění

Příspěvek od Zoltan »

Roneth se vypotácel z portálu kašlal krev a sotva chodil. Projel okolo něj muž celý v rudém a chvíli si ho prohlížel. "Jste v pořádku?" zeptal se Rudoch.
Roneth zakašlal a vykašlal další dávku krve.. "Dostal sem pěkně.." znovu se rozkašlal, "pěkně přes držku".
Rudoch sesedl z koně podíval se na Ronetha a řekl "Vy jste tam byl taky, to my dnes všichni. Mohu Vám nějak pomoci?" zeptal se Rudoch.
Roneth si klekl na kolena držel se za břicho a znovu se hrozivě rozkašlal. Když přestal kašlat zvedl hlavu k Rudochovi a řekl. "Pomoz mi vstát, potřebuju se dostat ke koni, mám ho u pole."
Rudoch kývl a klekl si vedle Ronetha, pomohl mu vstát a přidržoval ho při chůzy. "Tak pojdmě, opatrně", řekl Rudoch.
Po chvíli pomalé chůze, kdy se Roneth každou chvíli hrozivě rozkašlával a plival u toho krev, nakonec došli k poli kde Roneth ukázal na koně. "To je on." řekl Roneth a Rudoch kývl a zeptal se ."Zvládnete se dostat k felčarům?".
Roneth se na něj podíval a tiše řekl. " Pomoz mi dostat se na koně, on mě už dovede."
Rudoch se postavil ke koni a vytvořil pro Ronetha stoličku, a zároveň ho podporoval rukou tak, aby mu pomohl na koně. Když se Roneth dostal do sedla, podíval se skelnýma očima na Rudocha a řekl ."Díky teď už to zvládnu, Ron se o mě postará."

Po nějaké době se ze tmy u Gladijské cechovny vynořil kůň a na něm přijíždějící postava, která na něm spíš ležela než, že by na něm jela. Kůň rozrazil branku a došel doprostřed ohrady, zafrkal a zastavil se. Roneth se sesunul z koně a chvíli ležel naprosto bez hnutí. Po chvíli se přetočil na břicho a začal se plazit směrem k budově, nechávajíce za sebou přerušovanou šmouhu od v hlíně.

Temná postava vylezla ze stájí kde se starala o pár koní, jelikož zaslechl nějaký hluk. Když vyšel ven spatřil na zemi ležící postavu obrovského barbara, celého od krve u kterého postával kůň a nervózně přešlapoval. Drow se ihned rozběhl k ležícímu tělu a klekl si k němu. S úlevou zjistil, že barbar ještě žije, ale nedalo se určit jak moc dlouho ještě bude. Drow se postavil a zoufale se rozhlédl, už bylo krátce po půlnoci takže samozřejmě nikde nikdo. Udělal pro něj tedy to nejlepší co ho v tu chvíli napadlo, připravil pro něj hromadu sena a položil ho na ní. "S tímhle si sám neporadím, ale udělám pro Vás co budu moct" řekl drow a klekl si k Ronethovi.
Snažil se mu, alespoň vyčistit rány, ale některé byli až moc hluboké a potřebovali by zašít. "Sakra tohle je špatné, tohle je hrozně špatné", řekl drow.
Všiml si, že na kruhové košily kterou měl barbar na sobě, je nejvíce krve. Proto se rozhodl košili opatrně odepnout a podívat se co se stalo. Po odepnutí košile se mu ukázal pohled na obrovskou modřinu přes celou hruď a zároveň hlubokou tržnou ránu na břiše, při pohledu na tu spoušť se drowovi zvednul žalůdek, rychle vstal a vyzvracel se do rohu stájí.
Roneth se najednou rozkašlala otevřel oči a natáhl ruku k drowovi, drow rychle přiběhl klekl si ke zraněnému a protože to vypadalo, že mu chce raněný něco říct, klekl si k němu a chytil ho za ruku.
Drow většině nerozuměl, ale Roneth zdůraznil dvě slova, kterým i přes všechno drmolení drow rozuměl "Lewan... Elfka".
"Nemůžu Vás tady takhle nechat, dovolte mi alespoň vyčistit vám všechny rány" řekl drow a zděšeně sledoval ležícího barbara.
Roneth ho z posledních sil chytnou za robu. "Lewan... Elfka". Po tom Roneth opět omdlel.
Rytíř Zoltan - alespon po smrti odpočívá v pokoji Roneth- Baruk Imeru
Truls Rohk - pořád kopu a pořád mám málo
Skeld - vyhrát! Ostatní bejt lama (2021)
img
Odpovědět