Isak

Místo pro Vaše příběhy ze hry, příběhy, které si sami tvoříte.
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.

2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.

3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.

4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.

Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora

V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.

5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
Odpovědět
Jack9012
Hráč

Isak

Příspěvek od Jack9012 »

Krvavý měsíc
Narodil ses ze smrti, ale to je v pořádku tak velcí lidé jako ty se vždy narodí ze smrti. Nemohl si za to, že matka umřela stejně to byla divná noc kdy se bohové až moc vzdalovali od země a na povrch vylézali stvůry temna *odplivl si a zabručel si pod fous*.

Takhle jsem to slýchával pokaždé když sem sedl ke svému učiteli a příteli, to on mě ochraňoval před otcovým hněvem. To on mi pomáhal se vypořádat s nenávistí a odmítáním ostatních v karavaně. Dovolte mi abych se vám mí čtenáři představil, jmenuji se Isak a toto je příběh o tom kdo jsem.
Narodil jsem se …. prostě moc velký, větší, než obyčejné dítě bohužel za moji velikost zaplatila má matka Irein. Jediné, co mi po ní zbylo bylo to, co měl otec u sebe, a přesně na to mi nedovolil šáhnout. Pokaždé když sem udělal, byť jen sebemenší chybičku tak na mě byl nabroušený, podle mého ochránce Filipa to ale nebylo chybami. To je tím že mu jí připomínáš chlapče – tedy tak mi to aspoň vždy říkal, a já mu věřil. To on mě od mého útlého dětství cvičil, on se mnou měl trpělivost. Býval to profesionální voják kdesi za mořem, už si ani nevzpomínám kde přesně. Snažil se zvládnout mou prudkou povahu, mého bojového ducha, a i mou sílu. Ne vždy se mu to povedlo, ale věděl jak na mě, věděl že bych mu nikdy nic neudělal.

Přichází smrt?
V temnotě vozu, kde jsem spal byl klid, venku byl otec s ostatními u ohně, zase chlastali a já nechtěl být poblíž když bude opilí. Napadlo mě, že bych se mohl podívat do matčiny truhly, když mám ty narozeniny tak proč ne. Byli jsme dokonce na místě, kde jsem se narodil, velmi zajímavá náhoda nebo to snad byl osud? Kdepak na nic takového nevěřím, náhoda na to stačí. Pousmál jsem se svým myšlenkám a šel jsem prohledat máminu truhlu. Otcovi toho zbylo víc než mě, on jí znal, on měl její věci a své vzpomínky na ni, kdežto já po ní neměl nic. Jak sem, tak prohledával truhlici našel sem pár pěkných věcí, šaty, prstýnek ale nejzajímavější byl obrázek překrásné ženy. Ano, byla to má matka, ucítil sem že mi po tváři teče slza a má mysl se ptala „proč mi nikdy neukázal takový obrázek. Proč mě nechal v nevědomí, jak byla krásná" pohladil jsem obrázek a zrovna jsem jej chtěl vrátit, když sem uslyšel těžký opilecký dech. Když mě otec začal táhnout z vozu řval u toho jako pominutý „Tak ty chceš poznat svoji matku? Chceš ji vidět? Tak já ti to dovolím“ Byl nepříčetný a já věděl že tohle bude můj konec. Hodil mě mezi ostatní z vozu a ty do mě okamžitě začali mlátit a kopat. Jediný, kdo se nepřidal byl Filip, snažil se je uklidnit stejně jako mého otce, bohužel marně. Když rány nepřestávali prolítlo mi hlavou, že je to konec. Ale kdeže, mělo to být horší. Najednou rány ustaly a já cítil že přichází smrt, přes hlavu mi otec navlékl provaz a začal mě táhnout ke stromu. K tomu samému stromu, pod kterým jsem se narodil, pod kterým jsem zabil mou matku. „Vytáhněte ho ať visí! Ať ta obluda chcípne!“ Začali mě tahat nahoru přes větev a já se začal škrtit, ano tohle měl být můj konec, zemřu. Když mi zrak pomalu temněl uviděl jsem na kraji svého zorného pole stín, myslel jsem, že to snad jsou halucinace, nebo snad pařáty smrti? Ano smrt sem cítil všude okolo ale ne takhle blízko. Když sem se pokusil naposled nadechnout a naposled jsem sebou cukl objevil se mi na kraji mého vědomí. Ten hlas byl lákavý, plný naděje a síly postavit se svému osudu. „Přidej se ke mně, tvá moc bude neomezená už nikdy nepocítíš vyhnanství. Už nikdy nedovolíš, aby někdo jako ty byl vyháněn či týrán. Postavíš město. Město, kterému budeš sloužit stejně jako mě. Stačí jen když si vezmeš můj dar.“ Tyto sliby se mi nesly myslí jako ledový vánek a bylo jen na mě, jak se rozhodnu. Mám umřít? Anebo vkročit do neznáma. Šáhl jsem po daru, který mi podivný stín zanechal, byla to lebka, která byla velká tak akorát do ruky. Když jsem jí uchopil rukou mi projela nejdřív žhavá a potom mrazící bolest viděl jsem, jak se mi té ruky odloupává kůže, jak mi opadává maso a znovu roste. Když tohle skončilo ruku jsem necítil.

Návrat mezi živý.
Když sem otevřel oči nebolelo mě lano kolem krku, zadíval jsem se okolo sebe a viděl jsem nevyděšené obličeje. Můj otec byl nejblíž a podle toho co jsem viděl jeho síla…. Jeho vlastní životní síla protékala do ruky, ve které jsem předtím svíral lebku. Vypadalo to jako kdyby stárnul 10x rychleji. „Přestaň Isaku nebo ho zabiješ!“ ten známý hlas, hlas Filipa kousek od mojí hlavy, najednou se začal padat. Filip mě odsekl a začal mi sundávat oprátku a já přestával vysávat otce. V mysli mi zazněla slova stínu o městu a o službě a pak jeho mrazivý smích. Po celou další cestu jsem musel bydlet s Filipem, otec mě u sebe nechtěl zřekl se mě a ukončil tak naše pouta. O pár dní se v táboře začalo šuškat, že se hlavní vozka zbláznil, že chce jet do zemí andarijských a že to bude minimálně roční cesta. Když se ho na to Filip zeptal odpověděl mu, že k němu promlouvají bohové a že je ochrání, byl jsem tam a viděl mu na očích, že to nebyli žádní bohové, ale můj zachránce, můj pán.
Začátek.
Když jsme dorazili do Andoru byla již tma a všichni vesničane se shodli že já budu muset pryč. Jenže to si už neuvědomili že s nimi dávno nejsem.

Hlína a prach
Byl to pro mě namáhavý týden. Každý den komunikovat s okolím a fungovat tak aby nebylo poznat co mám v plánu. Záchvěv naděje přišel s Dhampir, pán říkal že bude snadné vědět po čem všichni touží. Ale ona? Nechtěla uvěřit mému plánu, dokud jsem jí nepředvedl moc mého pána. Myslet si že mě muže zastrašit smrtí bylo velmi bláhové. Stejně jako ona zemřít jen tak nemůžu. Nakonec souhlasila že se přidá uvidíme, co bude dál.

V hlavě se mi opakuje kouzelná formule, kterou musím vyslovovat se správným zněním. Do hlíny a prachu v kládám opatrně svojí moc a tím i moc mého pána. Stíny jsou vždy silné, protože ovládají touhy, tohle kouzlo musím dodělat, aby bylo vše připraveno pro Lewan. To že jsme před pár minutami slyšel hlasy z budovy za mnou mě nesmí ovlivnit až prach a hlínu potřísním svojí krví tak bude hotovo a já budu moc zmizet do noci. Stejně Aran si mysli že jsem pouze obchodník, kdo by podezříval člověka v obyčejných šatech. Zjistil sem od něj stejně vše, co sem potřeboval, a ještě sem dostal jeho přízeň, bylo to tak snadné že jsem to ani nečekal. Jsem překvapen, jak je každý důvěřivý. Opona hlavně nesmí být zvednuta dřív, než bude vše hotovo, i kdyby to mělo trvat roky nesmíme se odhalit. *foukl jsem do dlaně s hlínou a prachem, aby se rozvířil, a v mé blízkosti se ozval tichý smích*
Isak-Chlapec vyhnaný Z karavany

Prosím naučte se čist celé články, nebudu opakovat jednu věc 50x:) dík
Odpovědět