Ilerenská vyhláška

Novinky z měst, soudů, odměny za dopadení, ...

Moderátoři: Soudci, Heroldi, Rytíři, Starostové

Odpovědět
Dirion
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Ilerenská vyhláška

Příspěvek od Dirion »

Drazí občané... naše panství bylo napadeno různorodými monstry a obávám se, že tohle není ani zdaleka všechno.
Na našem panství, hrozí vysoké nebezpečí a proto žádám všechny, aby pokud možno na dobu neurčitou se vyhýbali pevnosti, tak i celému přilehlému území.

Dále bych chtěl vyzvat kohokoliv, kdo o tomhle něco ví, aby přijel za mojí osobou.
Za Ileren děkuje

Obrázek
img
Dvakrát zvolen Herold Ilerenský
Rok Herold Thyrský
Rok Herold Andorský
Nyní Císařský Gardista

-> Výpis prohřešků
Dirion
Hráč
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Re: Ilerenská vyhláška

Příspěvek od Dirion »

Nevím přesně co je zač, ale viděl jsem co napáchal v Andoru. Stráže rozdupaný na kusy, od roztrhaného oblečení až po samotné tělo..
Takhle nějak dopadla Andorská stráž po útoku draka, který má neuvěřitelně silnou vůli, mysl a kdo ví, co ještě všechno dokáže.
V jeden den napadl jak Andor tak i naší pevnost Ileren, kde i naše strážný rozdupal na kusy.

Po poměrně náročné snaze, jsem se dokázal nějakým způsobem s ním navázat kontakt pomocí mých zkušeností s draky a telepatii.
Jeho mysl byla velice nepřístupná, až mě pálel snad celý mozek... Mé tělo bylo pod neuvěřitelným tlakem a horko jsem cítil na každé části svého těla.

Po nějakém času, mě sdělil krátkou větu....

Vrátím se a smrt těm, co dračí háv nosí"

V tu ránu mé tělo bylo od tlaku a horka uvolněno a drak zmizel v mracích...

Radím všem, omezte své vycházky ze svých domovů a buďte neustále na pozoru.
Když má hlad, sežere vše co se hýbe a může to být i klidně kdokoliv z Vás.
Není nebezpečný, když si to vy samotní nepřejete... v případě, kdyby se drak objevil, zkuste mu dát pod nos cokoliv živé, jen aby nedošlo k lidské oběti.

Nerozumím přesně co svojí větou chtěl říci, ale kdo by věděl o jaké roucho, šat či jiné odivo se jedná, po kterém prostě jde, nech se ozve mojí osobě.
Ještě bych chtěl dodat, že k úhoně zatím přišli koně a strážní měst.

Ilerenský herold a Velmistr Zaklínačů,

Obrázek
img
Dvakrát zvolen Herold Ilerenský
Rok Herold Thyrský
Rok Herold Andorský
Nyní Císařský Gardista

-> Výpis prohřešků
Odpovědět