Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
tak jsem nakouknul po "nějaké" době na andarii a mám jen malinký problém s magickou knihou. Dostávají se na nové magii kouzelné knihy s nějakými kouzly nebo si musím koupit, zařídit, vyrobit. Nemám nyní žádnou čili nula kouzel a nelze trénovat ani specializace . To je asi tak jediné co mne nyní akutně zajímá
Bílý Lev - Toulavý bard drnkálek Allarielle - Kněžka Hyur
Za kouzlicí povolání by jsi měl mít knihu prvního stupně od založení v batohu. Ostatní knihy se buď kupují od ostatních hráčů přes obchody písaře(prázdná kniha asi 20zl, plná kolem 200zl), nebo ji můžeš získat přímo od npc mistra magie výměnou za nějaké kůže a regy? Na přesnější informace k mistrům se ale už poptej ve hře.
Dají se koupit knížky i s kouzly, i bez nich, dá se to poznat podle ceny, ty s kouzly jsou o poznání dražší. Avšak svitky do magické knihy si můžeš od někoho koupit, nebo taky někdy padají z některých NPC. Celkem je tady 6 specializací +1. stupeň, každá specializace má svoji knížku... a 1. stupeň.
Na kouzlech z knihy magie 1. stupně se specka trénovat nedá, ale dá se na ní trénovat magie a když na sebe sesíláš útočná kouzla tak i antimagie, ale ty se dají natrénovat i na specializacích.
Děkuji oběma za info. Knihy magií poptám ve světě o knihu se základními kouzly asi nejspíše budu muset napsat "bohům" Jelikož jsem byl založen ještě před novou magií a žádnou knihu nemám
Ještě bych měl dotaz ohledně tréninku kouzel pokud má kouzlo nejnižší možný bod specializace 20 a já mám vše na 0 jak mohu danou specializaci trénovat ?