Duševní boj

Místo pro Vaše příběhy ze hry, příběhy, které si sami tvoříte.
Pravidla fóra
1) I v této sekci platí všechna obecná pravidla andarijského fóra a Andarie jako celku.

2) Jedná se o role-play sekci. Piště sem vaše příběhy ze hry, klidně zapojte i fantazii. Jediné omezení vaší fantazie je Andaria a neprotestování postav, které pro svou fantazii použijete (např. příběh o přepadení a obrání nějakého hráče, který se nestal a který se dané oběti nelíbí, prostě bude smazán a označen jako spam). Možnost ohrazení se vůči použití jsou 2 týdny od uveřejnění příběhu v případě aktivních postav, neaktivní postavy doporučujeme nepoužívat.

3) Respektujte jednotlivá témata. Příspěvky nesouvisející s příběhem prvního příspěvku jsou spam. V počátečním příspěvku témata autor může dát seznam lidí, kteří mohou přispívat do daného témata. Respektujte tento seznam. Stejně tak autor příspěvku může požádat o zamknutí témata.

4) Seznam hříšníků této sekce bude veden zvlášť. Každý z hříchů bude ohodnocen body a po nasbírání 20 bodů bude dotyčnému zakázáno jakékoli přispívání do sekce.

Ceny hříchů jsou následující:
nesmyslné příspěvky, příspěvky nesouvisející se hrou - 8 bodů
spam - 5 bodů
ooc - 4 body
jiné prohřešky vůči duchu tohoto fóra - dle uvážení moderátora

V případě velmi vážných opakovaných prohřešků může být ještě před dosažením hranice udělen zákaz příspívání, případně může být trest promítnut i do hry. Jednalo by se o non-rp, a tak by byl i trestán. Seznam hříšníků bude vedný v daném fóru, v prvním příspěvku seznam jako takový, následně vždy příspěvek se jménem hříšníka a proč mu byl trest připsán včetně citace.

5) Příběh se dá samozřejmě zamknout za žádost autora prvního příspěvku, a nebo podle vůle moderátora.
Odpovědět
Ivory
Redaktor AŠ

Duševní boj

Příspěvek od Ivory »

část první - změna

... kolik tomu je? Mesic nebo víc, co jsem se zaslouzil o pad Akary. Snad už to bude pul roku? Nevím. A kde je vděk? Každý žadonil ruzne statky či polnosti. A co ja? Ja žadal pouze povýšeni. Ano, Windsor… ten vyznaval jine hodnoty i na cloveka skvele. A co ta Fortuna? Jeden ji do pomohl do kresla starosty a co udelala… udelila vsem tem zradcum milost! Vsem vrahounum, vsem tem neradum, proti kterym jsme bojovali a jeste me postavila mimo službu. Je tomu jiz davno, ale ja stare krivdy neodpoustim. A co se stalo dále? No co… zaklinacska lůza vyuzila toho ze starostka je naivni a okradli me znovu! A co udelala ona? Kde je nejaka nahrada? Vše je v prazdnote, ma duse putuje mezi myslenkami a bojuje. Bojuje s osudem. Co se stane dal? Jakym smerem jit dale?
Opustit Andor, kde je kazdej druhej uplacenej a zkorumpovanej!

Ano, opustit a jit dal, to byly me myslenky a postupne i ciny, ale ted… nalezl jsem snad spravny směr. Nalezl jsem tu moznost stat se mocnym, ci snad dat sanci teto době? Jeste ukaze snad bitva o Tarkas co je spravné?
Jedna slibuje 100 zlatych a druhy 200, a k tomu cast sve moci. No co, kdyz to je ten způsob, jak dosahnout absolutni nesmrtelnosti, jak se ujmout vlady a nastolit absolutni moc, a povesit kazdeho odpurce na hradbach ci snad jen uriznout jazyk a usi a vyhnat je… Ale kam? Za Sigmaruv val do bazin, tam uz skreti a jina stvoreni si s nima poradi a dokonci me dilo.
Mel bych se ale poucit z chyb drivejsich, ano.
Neni dobra doba, stat na jedne strane. Musim zalibit na obou stranach!
Musím nastolit rovnováhu. Tarkas, prohnila vesnice s upiry, to je zlo a neprirozene upiri jsou horsi, jak mi temni vladci a zaklinaci.
Tarkas. Špina, jenz vyuziva nevinne k boji za ne! Spina, jenz podporovala Akaru! Ukaze snad boj, ze se mylim, ze se poucili za svych chyb?
Ano, dam jim sanci.

Je to kruty boj, jeden lidozrout silnejsi, nez druhy. Zapolim s nima sam, kouzlo miji kouzlo, jeste jsem tak hbity. Ah ne, mezek klopýtl, sleduji, jak se blizim k zemi a dalsi a dalsi sipy utkvivaj v tele meho kone. Poslouzil dobře, ale byl moc zivy. Sleduji, jak Lidojedi vytrhavaj hroty sipu a zakousavaj se do hrebce, jenz z poslednich sil funi.
Stal jsem tam prilis dlouho. Jeden vypalil sip smerem ke mne, ale to byla rychlost. Odrazil se od me zabrany, ale byl tvrdy a bylo to, jako kdyby se odrazil ode me. Zachvili se sbiram ze zeme a sleduji jak bezi ostatní, aby si na mne pochutnali. Nastesti ma kouzla jsou lepsi, nez jejich sekery a sipy a bezpecne se dostavam domu..

.. ze staji vyvadim jineho hrebce. „Snad poslouzis lepe,“ rikam mu a znechucene se podivam na jeho srst. „Neda se nic delat, nesnasim vas, ale je vas dost,“ rikam hrebci naskakuju na nej a ujizdim zpet k tarkasu....

... Potkal jsem tu zenskou - radni andoru – tak jako nahradu za kone zadam zold co vypsala. Misto toho, aby zaplatila, zdrahat se zacala coz se da ocekavat. Je to barbar, a ti jsou tupejsi, nez sekacek, co k muceni vyuzivam. Ale co to, oni zabijej i sve spojence? Ne, nešali me zrak, vztahli zbrane i na spojence! Zde se nedočkám napravy, je to jasne, Tarkas je prohnily a neda se tu ocekavat zlepseni. Musim vzit veci do svych rukou a pomoct k dosazeni moci nepritele - a pak jen tezit z jeho vlivu a jednoho krasneho vecera... Rozesknout mu hlavu ve dvi a ujmout se vlády. Cha cha.
Jen vyckat, az podrobi si alespon cast země a proniknout do taju jeho moci!

Znovu boj kolem jedince. Ma sekacek, ze by to byl ten reznik? Hned ho radej magicky skryju a… sakrys vsimli si me! Ten nerad od druziny proti me se rozjizdi. Nesnasim takove horlivce. Zavedu ho do lesu a vracim se zpet. Ha, dalsi andorsky radni - je vic zelenej nez ti z lewanu. Zasahuju ho kouzlem a ted uz jen sleduji, jak mu jed prostupuje telem, jak se mu rysujou zily na obliceji. Snazi se uprchnout, ale dalsi kouzlo a další - a vidim jak v bezvedomi pada z kone.

Co to je? To jsem necitil jiz dlouho, takovy prijemny pocit, co se se mnou deje? Ze by potlacene zvyklosti a zaliby? Ach ne, ten horlivec a privedl dalsiho rudoplastnika! Po uprku lesem me zasahne mraziva strela. Ale tak mraziva ze pronika celym mym telem a ja padam z kone...

... duse se zmita, kouzla ji nedovoluji odejit. Vstoupi do prvni zive schranky co se nalezne. Smeju se jim. Prislo snad zpet me stare ja? Je snad na case nastavit rovnováhu. Ma snad zlo ziskat zpet svou moc?....

Svázanej se ubiram k tarkaske veznici. Takovej nevdek! Je na čase nastolit rovnováhu a zjistit vice o tom felcarovi...
Jindra
byval to kladas hrajcí si na záporaka
Zkáza cechu Aurea Leonis
Odpovědět