Ahojte, mám jeden dotaz, i po tom co jsem si přečetl jak se získává druhý slot pořád nevím proč mi to zobrazuje ve statistice "0%, žádost nelze podat" Ikdyž mám nahráno asi 320 hodin a i charakterník vyplněný
Díky za jakoukoliv odpověď
Druhý slot
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
Druhý slot

Řemeslníci->Zbojníci->Řád Vlka->Zlořád->Zaklínači->Kavalerie->Drungor, Řemeslníci
Arakis, Wang, Akello d'Reu, Starostka Liss
A za celou historii už asi podruhé zabanován..

-
- 2. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druhý slot
Postava bez prohřešků, stáří účtu 6 měsíců, 0 smazaných postav na účtu, s pozitivním questařským hodnocením, s kvalitně vyplněným charakterníkem, s příběhem s dobrým hodnocením - potřebuje na své postavě nahrát cca 300 hodin.
Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Armanian [Vládci Strachu] - bojovník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!
Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj.

-
- Hráč
Ach jo.. To znamená že když mám na necelé 2 měsíce staré postavě nahráno 320 hodin budu muset stejně čekat ještě více jak 4 měsíce? Není nějaká možnost že to dostanu dříve když budu mít nahrané ty hodiny?

Řemeslníci->Zbojníci->Řád Vlka->Zlořád->Zaklínači->Kavalerie->Drungor, Řemeslníci
Arakis, Wang, Akello d'Reu, Starostka Liss
A za celou historii už asi podruhé zabanován..

-
- 2. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Asi ne
Povinné podmínky pro udělení slotu:
- Charakterník
- Stáří účtu 6 měsíců
Benthir [Vládci Strachu] - řemeslník
Nemam rád Sphere...
Makrování zabíjí UO!
Nemam rád Sphere...

Makrování zabíjí UO!

Ten charakternik si vyplň celi a příběh.. a procenta se ti ukažou...
Bengalor Elf Lovec, pošuk z lesa pasován na Natrhávače...
Lucifus Garghan. Ten jenž padl v chaosu, ožil ve smrti a stal se jejich panem. Prozatímní Herold Hradiště Maargard, člen cechu Lovců, a přítel mocných Streganů.
Lyrketti Sidheag a Onki Naiso. (dočasně ve výslužbě)
Lucifus Garghan. Ten jenž padl v chaosu, ožil ve smrti a stal se jejich panem. Prozatímní Herold Hradiště Maargard, člen cechu Lovců, a přítel mocných Streganů.
Lyrketti Sidheag a Onki Naiso. (dočasně ve výslužbě)