Ať dělám co dělám, nemůžu přijít na způsob, jak přejmenovat knihu. Její název je stále "Kniha" a já nevím co s tím.
Jak se pracuje s tím basefontem a basecolorem? Je to párový tag? Jaké rozmezí velikosti můžu používat? ... To na webu bohužel chybí.
Psaní knihy
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

-
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Re: Psaní knihy
Pamatuji-li si dobře, měly by to být všechno párové tagy, přesněji by knihy měly podporovat dokonce základní HTML - tedy ano, tagy jsou párové a s ohledem na systém bych očekával, že jich knihy podporují ještě pár.
Název knihy by se měl změnit se změnou nadpisu (pamatuji-li si dobře) na první stránce. Bohužel si tyto informace nemám v tuhle chvíli kde ověřit.
Název knihy by se měl změnit se změnou nadpisu (pamatuji-li si dobře) na první stránce. Bohužel si tyto informace nemám v tuhle chvíli kde ověřit.
Před patnácti lety jsme byli nějací mladší, žejo? 

1) br není párový tagFafner píše:Pamatuji-li si dobře, měly by to být všechno párové tagy, přesněji by knihy měly podporovat dokonce základní HTML - tedy ano, tagy jsou párové a s ohledem na systém bych očekával, že jich knihy podporují ještě pár.
2) No já vím s tím nadpisem, ale nemůžu dostat focus do té řádky...

Klik na Knihu -> vybrat otevrit -> kliknout dole na modrou zalozku -> klik na "kniha" pod "Nazev knihy" v levo nahore -> prepsat dle libosti
Amundsen II Ama [Praetorian] Ten, kdo chce od života příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Ten, kdo chce od života málo, taky nemusí dostat nic.
Ria el Moor [Družina] Peníze nás nedělají šťastnými, umožňují nám však být nešťastnými poměrně příjemným způsobem.
Zvíře [...] Svoboda? Dá se to jíst?
Ria el Moor [Družina] Peníze nás nedělají šťastnými, umožňují nám však být nešťastnými poměrně příjemným způsobem.
Zvíře [...] Svoboda? Dá se to jíst?

Kliknutím na druhou záložku (tu více vpravo) se knize nastaví jméno autora a zakáže spuštění editačního režimu jinou osobou než vámi. Autorský mód je zřetelně vidět zámečkem vedle nadpisu "Autor" na první straně knihy. Opětovným kliknutím na druhou záložku se autorství zruší, smaže se jméno autora a kniha se opět odemkne pro editaci každému.

Fishh: Děkovat. A ten basefont? To má vypadat jak? <basefont 3>test</basefont> nefunguje.
Erreth: já nechtěl editaci autorství
Erreth: já nechtěl editaci autorství