Potvrzení účtu

Slouží pro dotazy a rady nově příchozím hráčům
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Odpovědět
Andior
Hráč

Potvrzení účtu

Příspěvek od Andior »

Dobrý den,
už 26.12.2011 jsem se registroval na stránkách Andarie, prošel jsem Falešný svět a do teď mi nepřišel žádný email. I přes napsání emailu na tym@andaria.cz mi dosud nebyl zaslám email obsahující informace o mém účtě, zda byl potvrzen a nebo z nějakých příčin nepotvrzen. Předem děkuji za jakoukoliv informaci.
Naposledy upravil(a) Andior dne ned 08. led 2012, 18:53, celkem upraveno 1 x.
Ydor Advern
giborg
2. výstraha
2. výstraha
Testovací pole: nikdy
Kontaktovat uživatele:

Re: Potvrzení účtu

Příspěvek od giborg »

prosim vydrž jeste chvilku... GM jsou taky lidi, navíc potvrzování uctu provází pár kontrol, a muze to povolit jen jeden nebo dva lidi z celeho teamu.. navíc takhle pres svátky, silvestra, najizdeni v praci na novej rok, uceni se pred zkouškama... je tedka dost hektický období :-)
img img

Věrnej Andárce již od roku 2003
Nejvetší frajeřina: 10.3.2012.. ukrást z báglu válečnáka pod strážema :-)
ps: jedna ruka netleská, ale krást může dál, noste plné kapsy, udělejte mi život příjemnější,váš Olaf
UlrykVanDerBýk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UlrykVanDerBýk »

Mám takový hloupý dotaz... Regnul jsem se a říkám si, že se podívám na staré známé a jak po letech vypadá server. Možná tady ještě mám nějaký starý acc ale už si ho nepamatuju a ani nechci už za staré postavy hrát - Komu mám dát vědět z GM týmu a připravit ho na to, než mi účet rovnou zablokujou?
Jen říkám že si nejsem jistý a rád bych na to upozornil sám než aby si někdo myslel že se chystám podvádět :D
- R player -
Šalvěj - Muž mnoha talentů, skvělý přítel a držák

Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
Erreth
GM tým

Příspěvek od Erreth »

Vitej doma ztraceny synu :-D
tym@andaria.cz
Pokud jeste stale mas ucet, tak by ti mel stejne prijit email, aby si vysvetlil proc si zakladas 2. acc ze stejne IP.
Obrázekimgimg
UlrykVanDerBýk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Erreth píše:Vitej doma ztraceny synu :-D
tym@andaria.cz
Pokud jeste stale mas ucet, tak by ti mel stejne prijit email, aby si vysvetlil proc si zakladas 2. acc ze stejne IP.
Díky za přivítání :)
Tak já spíš počkám až jestli náhodou mi nepříjde ten mail. Stejně kdyby bylo nejhůr, kdokoliv kdo se koukne na datum posledního loginu bude vědět že nepodvádím :)
- R player -

Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
UlrykVanDerBýk
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Pořád nic... Mám jim napsat na e-mail nebo čekat? :)
Mluvil jsem s Andiorem, tomu ho taky ještě nepotvrdili :lol1:

EDIT: Vyřešeno, díky :oukej:
- R player -

Gelevras
Hráč

Příspěvek od Gelevras »

Zdravím, mám podobný problém čekám dobrých 20 dní na potvrzení účtu přišlo mi vyjádření že moje registrace byla pozastave na z duvodu 2účtů na jedne ip adrese,vyjádření sem poslal obratem starý sem chtel zrušit a potvrdit ten nový, a na ten stary se mi stejne nejde přihlásit protože sem na něm delší dobu nebyl... proto vás moc prosím o zprovoznění mého nového účtu.sou to pro mě nekonečná muka.. :shock: ps: vím že sme jenom lide ale log aspon jednou za tyden a vyřízení registraci neni nemožný úkol s pozdravem Gelevras (mail m.kolousek2@seznam.cz)
andys01
Hráč

Příspěvek od andys01 »

Gelevras píše:Zdravím, mám podobný problém čekám dobrých 20 dní na potvrzení účtu přišlo mi vyjádření že moje registrace byla pozastave na z duvodu 2účtů na jedne ip adrese,vyjádření sem poslal obratem starý sem chtel zrušit a potvrdit ten nový, a na ten stary se mi stejne nejde přihlásit protože sem na něm delší dobu nebyl... proto vás moc prosím o zprovoznění mého nového účtu.sou to pro mě nekonečná muka.. :shock: ps: vím že sme jenom lide ale log aspon jednou za tyden a vyřízení registraci neni nemožný úkol s pozdravem Gelevras (mail m.kolousek2@seznam.cz)
Cekam take na potvrzeni me registrace....musime proste cekat...zda se ze email a registrace kontroluji jednou tydne :(
Fler
Hestie
GM tým

Příspěvek od Hestie »

veskere registrace by mely byt vyrizene.. pokud tomu tak neni... cekam na vase ohlasy
img

Á, paranoidniho robota? " Jo, toho bereme!"
kvetinka
Hráč

Příspěvek od kvetinka »

:neo: Dobrý den

Přišel mi jenom jeden mejl a to dne 2.3. 2012 - před 4 dny v 22:36H.
Chtěla bych vám to připomenout asi ste na mně zapomněli nějak s tím aktivačním E-mailem 12DRAGONKA12@seznam.cz,
jméno účtu kvetinka
A ráda bych šla do skutečného světa
Předem děkuji za vybavení registrace
fraidy
2. výstraha
2. výstraha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fraidy »

kvetinka píše::neo: Dobrý den

Přišel mi jenom jeden mejl a to dne 2.3. 2012 - před 4 dny v 22:36H.
Chtěla bych vám to připomenout asi ste na mně zapomněli nějak s tím aktivačním E-mailem 12DRAGONKA12@seznam.cz,
jméno účtu kvetinka
A ráda bych šla do skutečného světa
Předem děkuji za vybavení registrace
Registrace vyřizuje zatím 1 - 2GMs takže i oni mají svůj osobní život, tady stačí jen jedna rada : čekat...
Je to smutné, ale je to tak...
Falian.... ,Ime....,Fearwen...., Mišelka....
ObrázekZa pravdu se každý bije... Obrázek
Obrázek2x Obrázek za jeden příspěvek, kdo je víc ? Obrázek
bulla
Hráč

Příspěvek od bulla »

Zdravim,

Chtel bych se zeptat jestli se tady pokazde na registraci musi cekat 7 Dni protoze jsem myslel ze reknu jeste par kamarádům, aby sem šli. Jenomze jsem se regnul minuly tyden a porad nic....
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Zdravím,
pokaždý ne, jedná se o dobu, která se obvykle nepřekročí, pokud je vše v pořádku. Běžná doba bývá dokonce o dost kratší, ale je třeba vzít ohled také na to, že je zkouškové období.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Matteo
1. výstraha
1. výstraha

Příspěvek od Matteo »

Zdravim
Mohl bych poprosit o potvrzeni uctu? Nemuzu se dockat az zkusim tuhle hru :D
Dekuji
-----Altarion-----
-----Jessica-----
-------Pein-------

„Dějiny se dělají tak, že konečný výsledek vyplývá vždy z konfliktů mnoha jednotlivých vůlí… Neboť co chce jeden, je mařeno druhým, a z toho vychází něco, co nikdo nechtěl.“
Blaster
Hráč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blaster »

Kdys to posílal? Čekací lhůta se na tomto shardu může vyšplhat do řádů měsíců. :wink:

Edit Erreth: Aby jsi nedostal vykricnik...
Edit Blaster: Protože...? Jde o několikrát ověřený fakt. A pokud si tady nováček bude někdy žádat o 2. slot, tak ho upřímně lituju.
Edit Fafner: Právě to, že sis ten fakt ověřoval několikrát - tedy předpokládám jsi měl z nějakého důvodu více účtů - může být docela dobrým důvodem k prodloužení té doby.
Edit2 Blaster: Předpokládáš špatně, jak už u tebe bývá běžné. Ani v jednom případě nešlo o mě, ale o mé přátele, rodinné příslušníky, nebo známé. Sám znám několik případů nováčků, kterým když registrace přišla po více než měsíci, tak se na to už jednoduše vykašlali a do hry nelogli. O shardu to hodně napoví. Někdo právě teď přes 2 měsíce čeká na schválení slotu. Nic.
Naposledy upravil(a) Blaster dne stř 05. zář 2012, 22:24, celkem upraveno 2 x.
Fortuna Dayer
Fernando Aberquero
† Patrick Uuno
Erreth
GM tým

Příspěvek od Erreth »

Matteo píše:Zdravim
Mohl bych poprosit o potvrzeni uctu? Nemuzu se dockat az zkusim tuhle hru :D
Dekuji

Behem dneska se na to podívám.
Obrázekimgimg
Vergas
Hráč

Příspěvek od Vergas »

Musím pochválit, zřejmě Erretha, za rychlost :) registroval jsem se 3.9. a dnes 5.9. už mám potvrzenou registraci :) S takovou rychlostí jsem ani nepočítal :) DÍKY
Leoric
Hráč

Příspěvek od Leoric »

Zdravím!

Rád bych požádal o Potvrzení registrace Účtu Muslimcz/ postava Leoric .
Příběh: úvod hotov
Char. : Hotova
Úvodní svět : Hotovo a všechni skilly, dovednosti, atd... jsem prošel :)

Díky GM :)

Pro ostatní: Těším se na příjemnou hru ! :wink:
Anthony Jackson
2. výstraha
2. výstraha

Příspěvek od Anthony Jackson »

Zdravím :)

Jelikož už nechci otravovat nikoho z týmu, a čekat dlouhé časy na odpověď, tak to napíšu rovnou sem. Chtěl bych poprosit o potvrzení herního účtu na emailové adrese Edwardlewis@email.cz Je tu ovšem ještě jeden problém. Na této emailové adrese jsem si udělal 2 účty. Není to kvůli zvýhodňování druhé postavy, ale bylo to moc narychlo... Andorii jsem musel znovu přeinstalovat, a vytvořil jsem si druhý účet s názvem Anthony Jackson. Žádám vás tedy o smazání Edwarda Lewise (1.Přihláška) a potvrzení Anthonyho Jacksona (2.Přihláška) Ve falešném světě mám všechno za sebou (Jak zkoušky, tak i vedlejší úkoly) teď už jen čekám na potvrzení registrace. :cry:

Za vyřízení těchto žádostí děkuji :)

Edit: Tak už pouze jen čekám :wink:
Naposledy upravil(a) Anthony Jackson dne úte 20. srp 2013, 14:08, celkem upraveno 1 x.
Bez komentáře
Fraenir
Stará tvář

Příspěvek od Fraenir »

Zdravím,
GM potvrzující registrace se vrací zítra z dovolené, prosím o strpení.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
Gork
Hráč

Příspěvek od Gork »

Pokud jsi tak neučinil tak to rozepiš do týmového mailu. To dotyčné GM, které věc schvaluje, to tady nemusí číst a situaci bude vnímat jako pokus o dualacc.

Docela by mě zajímalo, jak to dopadne. Dej pak vědět nějak - pm, napiš sem nebo tak. Jestli se dotyčné GM zachová jako člověk nebo tě kopne do zadku :)
Anthony Jackson
2. výstraha
2. výstraha

Příspěvek od Anthony Jackson »

No, nevím proč by mne měl kopat do zadku...

Popřípadě mi smaže ten starý účet, a nechá mi ten nově založený. Nemůžu mít dva účty. Mám je kvůli přeinstalaci... na jeden jsem se nemohl přihlásit, takže jsem si založil nový, na kterém budu hrát. :)

A jak jistě víš, tak GM, co schvaluje tyto žádosti je momentálně pryč, a mě nezbývá nic jiného, než čekat, až mi to potvrdí, nebo mne kontaktuje formou PM. Nikam nepospíchám, jelikož to zatím není týden. (Vlastně jsou to 3 dny)
Bez komentáře
Gork
Hráč

Příspěvek od Gork »

Jak jsem psal, pokud jsi o té záležitosti nepsal email, napiš ho. Jinak si může to dané GMko myslet, že se jenom snažíš o dualacc a bude to zbytečné protahování a řešení.
Odpovědět