Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Zdravím,teď jsem déle nehrál a najednou se mi nejde přihlásit,napíšu název účtu,heslo a dám enter skočí tam tabulka a křížek,čekám,čekám a nic,tak to přes patch přeinstaluju a pořád stejný,zkoušel sem i instalovat na netbooku a tam to zase píše NEPOUŽÍVAT.Co mám dělat?Poraďte pls.
4.5.2011 přechod na nový server.. stačí číst novinky...
Především podstatný je bod, 4, který se změnil na ten, co vidíš na obrázku.
Afron [Gladie] - Velmistr Alchymista, nevrlý nekromant a bručoun. Trum [Bardag] - Trum! Po kebuli bum!
------------------------------------------------------------------------------- The rush of battle is often a potent and lethal addiction, for war is a drug. ...Zlo převládne, když dobří zklamou...
Když vybírám cestu jdou vybrat jenom složky,takže dám-Procházet a tam-Tento počítač,místní disk,program files,EA Games,Ultima online Mondain's Legacy a mám tam na výběr pouze složky:Music,razor,support,uoam.A přitom tam mám vedle ještě ty soubory a AndariaClienta.
Ultimu zapnout bez razoru můžeš? Podle toho co píšeš bych typoval že to máš buď uložené v jiném adresáři nebo ji nemáš nainstalovanou vůbec, či sis smazal clienty.
Co tam vidíš když složku projedeš normálním průzkumníkem windowsů?
Skaz - Šaman vod kmen KULGUR!
Elf Attanon - Krotitel zlé zvěře, odešel kamsi do neznáma.
Give me a minute and i'll change your mind, give me a bullet and i'll change your life.
Vyber přímo tu složku Ultima Online Mondain's Legacy (do 3) a soubor klienta do 1. Případně jen soubor klienta a složku nech automaticky detekovat, to často také funguje.
Dále si stáhni aktuální login.cfg, to bys teoreticky nemusel vyplňovat adresu serveru a mohla by se převzít z něj (ale to nemám vyzkoušené, jestli funguje na sto procent).
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.
A k tomu nepoužívat - je nutné vybrat právě ten druhý řádek, než na kterém je napsáno nepoužívat. Jsou to dvě možnosti připojení, kdy ta první pro běžné hráče není využitelná, proto je uvedena takto.
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.