Pri otvoreni skill-ov mi padne cely client
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Pri otvoreni skill-ov mi padne cely client
Zdravim..
Stal sa mi taky problem , ze vzdy ked otvorim skilly tak mi padne cely client a po nalognuti sa mi vsetky skilly vynuluju.
Mozete mi prosim poradit?
Stal sa mi taky problem , ze vzdy ked otvorim skilly tak mi padne cely client a po nalognuti sa mi vsetky skilly vynuluju.
Mozete mi prosim poradit?
V hre : Carufin

- Marcius22
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pri otvoreni skill-ov mi padne cely client
Taky se mi to kdysi stalo. Udelej to tak, ze az nalognes, tak to neotvirej a hrej par dnu bez toho. Po par dnech mi to fungovalo.
Marcius- Poslední šaman nakrula Axantura

nebo logni, otevři skilly a nech je otevřený.. řešilo se to tu už milionkrát

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Neodstranitelná chyba ultimy.

Zkus jeden klik a počkat. Víc kliků mi shazuje klienta.
Zkažení bratři:
Slunkoslav a
Zlatomil Krutí
blog http://nesro.cz | nesro@jabber.org | Umím si vybrat:

- Marcius22
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Me zhazoval klienta i jeden klik. Vyresil jsem to tak jak sem napsal vyse.
Marcius- Poslední šaman nakrula Axantura

Ale co s tymi skillami co sa mi vynuluju?....teraz mi to az tak neprekaza kedze som vo falosnom svete a zajdem za NPCckom ale bude mi to robit aj v tom "pravom" svete?

kde by jsme pak všichni byli kdyby se ti vynulovali skilly při každém odlognutí 

s tím má problém kamarád. ve falešném světě, když odlogne a nalogne, tak se mu vynulují skilly. já udělal falešnej svět na jajednou, ale musí bejt otravný pořád oběhávat a nechat s učit..
Zkažení bratři:
Slunkoslav a
Zlatomil Krutí

To hej..ale s niektorymi skillami je to v poho lebo ta vyucia hned ..ale ten trener zrbani ta vyuci iba raz...ale nastastie uz idem zachvilu prec z falosneho sveta cize to uz bude v pohode 

- Arcano Mente
- Hráč
ve FS se nulují staty asi proto aby si někdo naskilloval postavu tam..i když stejně nevím proč by to dělal a jinej lepší důvod mě nenapadá...ve světě se samozřejmě nenulují
V životě je možné potkat se tisíckrát a nenajít... a potkat se jednou a najít se navždy. Goethe

... případně stáhni znovu skills.mul, a ještě pokud máš Linux (což si sice nemyslím, ale co kdyby), dej pozor - tam se stává že se ti do složky dostane skills.mul a Skills.mul a ona je z toho Ultima zmatená 

Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

Předpokládám, že se tim tam oběví nějaké ta stupidní WIN hláška se dvěma tlačítky Ok, Storno. Mě osobně se to občas stane také, ignoruji jí, šoupnu někam dorohu pryč, kde nepřekáží a hraju dále (Klient funguje)... Po nějaké době kliknu na storno a hláška zmizne, klient nespadne. Pokud to odklikám hned, klient spadne...

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Tento problém je po poslední aktualizaci souborů opraven. Andarijské skily mají malá písmena začátku slov souborů. tedy skills.mul a skills.idx. Toto částečně vyřešilo i pády clienta, ale ne úplně.Fraenir píše:... případně stáhni znovu skills.mul, a ještě pokud máš Linux (což si sice nemyslím, ale co kdyby), dej pozor - tam se stává že se ti do složky dostane skills.mul a Skills.mul a ona je z toho Ultima zmatená

-
- Hráč
- Kontaktovat uživatele:
Koukej se na skilli v razoru:-) Tam ti to nikdy nespadne:-)
€dit golfin: jsou hráči, kteří externí programy nepoužívají.
€dit golfin: jsou hráči, kteří externí programy nepoužívají.
Maria Trastévere [Lovci]

Navždy
staré postavy - Emma liadon, Andai liadon, Andorra la vella

Rusla Fon - - ZBOJNÍCI !! Ta hodná bez jazyku *smutně čumí*

Navždy
staré postavy - Emma liadon, Andai liadon, Andorra la vella

Rusla Fon - - ZBOJNÍCI !! Ta hodná bez jazyku *smutně čumí*

Skilly v razoru nejsou rešením, protože se skilly nezobrazují, dokud se "nenačtou". A načtou se třeba tak, že alespoň o desetinu poskočí nebo tak, že se otevřou skilly v klientovi. Když mi poprvý (za jedno lognutí) povyskočí skill, vždycky se klient trošku kousne. Když otevřu skilly je to na něj asi moc práce najednou (protože "načítá" všechny skilly a ne jen ten jeden, co zrovna gainul), tak prostě spadne (ale ne vždy).
EDIT: Má rada, jak zvýšit pravděpodobnost, že klient nespadne: Zkuste vypnout makra a vůbec se nehýbat. Pokud máte otevřenou mapu, zavřete ji (nemyslím automapu, tu stačí minimalizovat). Minimalizujte razor. Teď klikněte na skilly.
Neříkám, že to určitě nespadne, ale zvýšite tím šanci, že se skilly otevřou.
EDIT: Má rada, jak zvýšit pravděpodobnost, že klient nespadne: Zkuste vypnout makra a vůbec se nehýbat. Pokud máte otevřenou mapu, zavřete ji (nemyslím automapu, tu stačí minimalizovat). Minimalizujte razor. Teď klikněte na skilly.
Neříkám, že to určitě nespadne, ale zvýšite tím šanci, že se skilly otevřou.
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.