Zdravim, dnes som si opatchoval UO novymi patchami, po spusteni mi vsak vypisuje:
Razor was unable to initiaze. Error code:NO_TID
Description: Could not find the Clients ThreadID
This error means that razor was unable to hook the client after it started. This is usually caused by errors in the client wich cause it to crash to terminate before it has finished starting up. Check to make sure your client is starting properly.
Ak spustim UO bez razora, tak my to vyhadzuje tabulku s problemom ktory bud chcem alebo nechcem odoslat. Poradte mi pls co s tym.
Patch
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

- Gork
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
Re: Patch
DrungorPatcher - úpravy grafiky(pvp stromy, nízké magické zdi a celobarevné kopí - vyberte jen co chcete)
Autoloot skript pro EasyUO(20.1.2021)
I steal from the riches and give it to my bitches!
Nakrul Sigfried
Autoloot skript pro EasyUO(20.1.2021)
I steal from the riches and give it to my bitches!
Nakrul Sigfried

Re: Patch
Stahnul jsem si novy patch ale funguje mi vše v pohodě nevím co s tím máteFaromir píše:Zdravim, dnes som si opatchoval UO novymi patchami, po spusteni mi vsak vypisuje:
Razor was unable to initiaze. Error code:NO_TID
Description: Could not find the Clients ThreadID
This error means that razor was unable to hook the client after it started. This is usually caused by errors in the client wich cause it to crash to terminate before it has finished starting up. Check to make sure your client is starting properly.
Ak spustim UO bez razora, tak my to vyhadzuje tabulku s problemom ktory bud chcem alebo nechcem odoslat. Poradte mi pls co s tym.