Problém s prvotním patchování
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Problém s prvotním patchování
Zdravim nemohl by jste mi a mému kámošovi pomoc pls? zkoušeli jsme u něj nainstalovat ultimu a to proběhlo v pohodě, ale při patchování přes OU.exe nám to vyhodilo tudle chybu a nechce nás to pustit dál. Runtime Error! Program...iles/EA Games/Ultima online Mondains Legacy/uopatch. exe abnormal program termination
Nevíte někdo co s tím???
předem díky
Nevíte někdo co s tím???
předem díky

Re: Problém s prvotním patchování
Zdravím , mám podobný problém . Já jsem si UO nainstaloval a ze ji opatchuju spustim uo.exe a najede mi okynko s uo patch a v něm napsáno že stránka nebyla nalezena nevím si vůbec rady sem se tak těšil že si na andarii zahraju
Nelze sehnat ty soubory z patche nějakým jiným způsobem? Díky za rady

Nelze sehnat ty soubory z patche nějakým jiným způsobem? Díky za rady

Operacni system?
Nekdo kdo ma cistou instalaci by ti ji mohl urcite poslat, nicmene to bude svinsky balik dat
Skus se poptat
Nekdo kdo ma cistou instalaci by ti ji mohl urcite poslat, nicmene to bude svinsky balik dat

a firewall? 
pokusim sa ulozit svoju UO niekam na net... len ten flek musim najst

pokusim sa ulozit svoju UO niekam na net... len ten flek musim najst
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?

Díky moc fakt budu rád nepotřeboval bych celou andarii stačila by UO:Ml na tom posledním patchi diky moc 

-
- 1. výstraha
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
funguje nekomu tedka patchovani z originu ?
edit odpovim si sam... ANO
v pohode bez problemove
edit odpovim si sam... ANO

korneus@jabbim.cz (jabber)

Promin mě to originalni patchováni nefunguje vůbec... asi bude problém v mém sw nebo nevím .
Prostě to zapnu přez Uo.exe nebo uopatch.exe a najede mi to okynkoa v okynku stránku nelze zobrazit
takže ne proto někoho prosím kdyby mi svoji ultimu někam hodil třeba jen ty opatchované soubory bych byl rád 
Prostě to zapnu přez Uo.exe nebo uopatch.exe a najede mi to okynkoa v okynku stránku nelze zobrazit

me to delalo podobny problem stacilo to stahnout u sestry na jinem pc a pres cd dat do myho a funguje

Co myslíš stáhnout jako ty patche nebo celou uo?

Ano, nainstaluj a patchni na nejakem jinem PC (kde to pujde a nezapomen na patch i pro 2D
) a potom treba pres externi hadr , nebo vypal na CD a pretahni do sveho PC

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
dneska sem delal ve skole, tohle se stava pokud je mezi tebou a serverem nejaky firewall ktery zakaze komunikaci (a nemusi to byt jen windows firewall na tvem PC). Mne stacilo misto skolni site pripojit se na wifi (ktera zrejme neni blokovana) a patchovani probehlo ok.Moosek píše:Promin mě to originalni patchováni nefunguje vůbec... asi bude problém v mém sw nebo nevím .
Prostě to zapnu přez Uo.exe nebo uopatch.exe a najede mi to okynkoa v okynku stránku nelze zobrazittakže ne proto někoho prosím kdyby mi svoji ultimu někam hodil třeba jen ty opatchované soubory bych byl rád

Děkuji za radu hned jak to bude možné a dostanu se na jiné pc pokusím se díky 

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Sice pozde ale prece. Tady najdete tip jak obejít instalaci: http://strazci.andaria.net/index.php/20 ... talaci-uo/ . Je tam mimo kratkeho navodu i odkaz na zabalenou cistou patchovanou uo na verzi 6.0.13.0.
Naposledy upravil(a) P0l0us dne stř 06. kvě 2009, 11:57, celkem upraveno 1 x.

Díky Polouši, pokud nemáš nic proti, nechám to dát do FAQ, ok?
Ve výslužbě - všechna má současná vyjádření jsou mým názorem (coby hráče), ne názorem GM týmu.

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
nemam nic proti, kdyz tam das odkaz na web strazcu, tak je pravdepodobne, ze cas od casu ten navod upravim. Soubor se stejnym jmenem (myslim tu zararovanou UO) tam totiz nemusi byt vecne (zatim misto na hostingu nepotrebuju tak tam je...). Pohravam si taky s myslenkou udelat "generator" tech .reg souboru tak aby to clovek nemusel editovat rucne.
btw. netestoval sem archiv s UO na viry, takze kdyz to nekdo udela a potvrdi mi, ze je to OK bylo by to fajn... ale na 90% je to cisty .-)
Edit: nejlepší bude, když použiješ odkaz sem http://strazci.andaria.net/index.php/ca ... pro-hrani/
btw. netestoval sem archiv s UO na viry, takze kdyz to nekdo udela a potvrdi mi, ze je to OK bylo by to fajn... ale na 90% je to cisty .-)
Edit: nejlepší bude, když použiješ odkaz sem http://strazci.andaria.net/index.php/ca ... pro-hrani/

Díky za ty odkazy moc se těším jsem zvědav jestli mi to bude fungovat , jěště jednou díky 
Jinak na tom webu skvělý zpracování
to pochopí a iněkdo jako já a zase díky 

Jinak na tom webu skvělý zpracování

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
upravil jsem patcher, tak aby dokazal pracovat se zkopirovanou ultimou a upravil si sam registry, takze alternativni zpusob instalace by se mel o toto zjednodusit na pouhe:
1) sehnat adresar s nainstalovanou ultimou, ktera je opatchovana z EA games
2) pustit andariapatcher (betaverzi 1.4 nebo novejsi), zvolit "obnovit" registry, vybrat adresar kde je ultima, zkontrolovat a ulozit nastaveni andariapatcheru, vybrat soubory a spustit....
3) zavrit patcher tlacitkem zavrit (coz by melo spustit uo)
(pripadne chyby a problemy prosim hlasit sem nebo sem)
1) sehnat adresar s nainstalovanou ultimou, ktera je opatchovana z EA games
2) pustit andariapatcher (betaverzi 1.4 nebo novejsi), zvolit "obnovit" registry, vybrat adresar kde je ultima, zkontrolovat a ulozit nastaveni andariapatcheru, vybrat soubory a spustit....
3) zavrit patcher tlacitkem zavrit (coz by melo spustit uo)
(pripadne chyby a problemy prosim hlasit sem nebo sem)

Je mi to hloupe ale po pulroce jsem zpet ze stejnym problemem tentokrat mam jine pc druhe mi krachlo a potreboval bych opět opatchovanou uo kdyby byl nekdo tak hodny
na webu strazcu jsem to zkousel a ono to tam uz neni
Předem děkuju za pomoc
Ps.minule mi pomohlo opatchovanou uo stahnout diky moc..

přečti si post o pát krooků výš a ona opatchovaná UO tam stále je na zadaným webu
Při následném použítí Andaria Patcheru se naství i registry a všechno okolo, včetně opatchování andarijským souboramaP0l0us píše:nemam nic proti, kdyz tam das odkaz na web strazcu, tak je pravdepodobne, ze cas od casu ten navod upravim. Soubor se stejnym jmenem (myslim tu zararovanou UO) tam totiz nemusi byt vecne (zatim misto na hostingu nepotrebuju tak tam je...). Pohravam si taky s myslenkou udelat "generator" tech .reg souboru tak aby to clovek nemusel editovat rucne.
Kdyby každý dělal co chci ... to by byla hrozná nuda 

- Golfin
- GM v důchodu
- Kontaktovat uživatele:
Dovolil jsem si to přidat do FAQ.
Problémy s instalací vaší ultimy, patchováním z OSI a patchováním pomocí andariapatcheru.
Cech Strážců Mologenu zveřejnil podobné potíže s instalací Ultimy Online a andarie na domácí počítač. Kdo máte potíže, hledejte v serii návodů na webu: Strážci Mologenu.
Problémy s instalací vaší ultimy, patchováním z OSI a patchováním pomocí andariapatcheru.
Cech Strážců Mologenu zveřejnil podobné potíže s instalací Ultimy Online a andarie na domácí počítač. Kdo máte potíže, hledejte v serii návodů na webu: Strážci Mologenu.

-
- 1. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
Do porucuji vsem novacku pouzivat pro instalaci UO AndariaPatcher 1.6beta2, pripadne jeho novejsi verze. Kdo tak bude cinit a bude mit problemy, necht se obrati na mne (Jabber: korneus@jabbim.cz icq: 309423742). Nebo piste semka do diskuse.
Strucny popis zde:
http://strazci.andaria.net/index.php/20 ... o-andarii/
casem urcite vznikne videonavod... casem ... pokud by ho nekdo chtel udelat, rad mu poradim jak na to .-)
Proc to delat takhle ?
1) vyhnete se problemum s patchovanim s OSI
2) instalace vcetne patchu andarijckych bude ryhlejsi
3) Pro ty co s uo zacinaji (jeste ji nemeli instalovanou) jen staci spustit patcher, odpoved na dve otazky (nainstalovat?, kam?) a po nejake pulhodince, hodince jit hrat.
Strucny popis zde:
http://strazci.andaria.net/index.php/20 ... o-andarii/
casem urcite vznikne videonavod... casem ... pokud by ho nekdo chtel udelat, rad mu poradim jak na to .-)
Proc to delat takhle ?
1) vyhnete se problemum s patchovanim s OSI
2) instalace vcetne patchu andarijckych bude ryhlejsi
3) Pro ty co s uo zacinaji (jeste ji nemeli instalovanou) jen staci spustit patcher, odpoved na dve otazky (nainstalovat?, kam?) a po nejake pulhodince, hodince jit hrat.