Jak spojit stav
Pravidla fóra
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.
Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.

Jak spojit stav
Mám dvě časti stavu, ale nevím, jak je dát do hromady. Zkoušel jsem různý metody, ale napsalo mi to jen "Nevidš na stav!" nebo "Tak z tohoto na stavu neuděláš vůbec nic!"
Zkoušel jsem: Dát jednu část stavu na zem a použít ji na druhou v batohu.
Dát jednu část stavu na zem a použít na ni tu v batohu.
Dát obě časti na zem a jednu použít na druhou.
Obě části nechat v batohu a jednu použít na druhou.
Zkoušel jsem: Dát jednu část stavu na zem a použít ji na druhou v batohu.
Dát jednu část stavu na zem a použít na ni tu v batohu.
Dát obě časti na zem a jednu použít na druhou.
Obě části nechat v batohu a jednu použít na druhou.
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.

- mraki
- Hráč
- Testovací pole: nikdy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak spojit stav
dáš obě části na zem, vedle sebe (v opačným směru k sobě), prostě tak aby vypadali jako už hotový stav a pak je spojíš.
Mrakoplaš [Ústav doktora Fledrsteina] "Štěstí je moje druhý jméno... a první Žádný."
no, máme tady výborný Koláček [Družina]
no, máme tady výborný Koláček [Družina]
Ráda se miluje, ráda jí, ráda si jenom tak zpívá, vrabci se na plotě hádají, kolik že času jí zbývá.

Píše to: Musí být ve tvém batohu.
Lilien Jantarová Když světlo i temnota přijdou si pro tebe, už není kam se schovat.

- aquarkko
- 3. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
obě na zem tak, aby na sebe navazovaly, dvojklik na jednu, klik na druhou. napíše ti to "Úspěšně jsi spojil stav"

Vesi - krotitelka, Elias - kovář
Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

Zapadly i do sebe. Chci je spojit. Napíše se "Musí být v tvém batohu!"
EDIT: Tak jo lidi. Myslím, že už jsem vyzkoušel všechno, opravdu mi to nejde. Ale nevím, mám kvůli tomu psát page, nebo tak něco?
EDIT: Tak jo lidi. Myslím, že už jsem vyzkoušel všechno, opravdu mi to nejde. Ale nevím, mám kvůli tomu psát page, nebo tak něco?

- aquarkko
- 3. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
ne, mně to normálně jde...napiš mi na qip 326 559 993, někde se sejdem a zkusíme

Hodnocení příběhů neměním ani nekomentuju v SZ! Pokud nesnesete kritiku, raději příběh nezveřejňujte.

Kdysi se me to taky stavalo , zkus je dat k sobe a spojit pomoci funkce .dekorater , pokud me pamet neklame obcas sem to tak musel udelat.
Argonaut [Elf] [Velmistr řemesel]
Soudkyně Alassea [Elfka] [Krotitelka]
Enteron San Nox [Elf] [Temný nekromant]
Soudkyně Alassea [Elfka] [Krotitelka]
Enteron San Nox [Elf] [Temný nekromant]

Vyřešeno. Myslím, že to bylo kvůli tomu, že na jednom byla značka a na druhým ne. (přitom to mám od jednoho obchodníka)

- aquarkko
- 3. výstraha
- Kontaktovat uživatele:
kvůli značce to nebude. a jaks to teda vyřešil?

Potom nevím...
Vyřešeno za pomoci GM.
Vyřešeno za pomoci GM.

problem bol ze ten stav bol nejakym zazrakom rozpojeny a niesol status spojeny a vlastnik bol niekto iny
One Man Show? Perhaps yes....
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?
Si si istý, že si sa rozhodol dobre?