logo
Fórum pro hráče Andarie
Právě je pon 19. srp 2019, 01:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Pravidla fóra


Neprudit, nehádat se a nespamovat, slouží pro pomoc nově příchozím. Spam oceňován výstrahami. Nově příchozí hráči si prosím do podpisu doplní jméno své postavičky, pokud bude jiné než nick.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: skillcap
PříspěvekNapsal: stř 13. čer 2018, 20:41 
Hráč

Registrován: stř 13. čer 2018, 20:37
Příspěvky: 2
Ahoj, chci se prosím zeptat, není mi úplně jasné, pokud má postava má skillcap 500, tzn. pokud natrénuju skilly a součet bude 500, více mi nepůjdou trénovat?

Druhá otázka, když jsem byl zabit, nemám ani ťuk, jak můžu získat nějaké peníze...nemůžu sekat ani dřevo, když nemám sekyru (-: Díky za pomoc trochu bezradnému. Ahoj


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: skillcap
PříspěvekNapsal: stř 13. čer 2018, 20:44 
Hráč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 10. dub 2008, 20:42
Příspěvky: 273
Ahoj, tady je skillcap danej povoláním: https://wiki.andaria.cz/doku.php?id=sys:povolani
To znamená, že si na začátku hry vybereš jakou "classu" bys chtěl hrát a podle toho máš odemknutý skilly.

K tomu druhýmu, pokud si umřel, můžeš své tělo zpět vylootit a získat zpět. Případně přijď na discord https://discord.gg/NKaNy6
a určitě ti někdo jako nováčkovi pomůže se základníma věcma

_________________
_ Wyf
Obrázek
.Uskupení
...AVARI


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: skillcap
PříspěvekNapsal: stř 13. čer 2018, 20:51 
Hráč

Registrován: stř 13. čer 2018, 20:37
Příspěvky: 2
Díky, mrknu tam, aý budu mít někdy čas...s těma skillama...chápu, hrál jsem pár let na Morii...upřesním můj dotaz. Můžu si vytrénovat všechny skilly na max, které daná postava (válečník) má? Protože status postavy mi ukazuje max. vlastností 500, a to není součet všech skillů, které si můžu natrénovat....snad jsem to nenapsal úplně nesmyslně.

asi si pletu vlastnost a dovednost


a tělo už bude nenávratně pryč :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: skillcap
PříspěvekNapsal: stř 13. čer 2018, 21:50 
GM tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. led 2014, 12:57
Příspěvky: 2310
Můžeš si vytrénovat všechny dovednosti i vlastnosti(síla, obratnost, inteligence) do maximální hodnoty uvedené na wiki, případně u dovedností lze ve hře přepnout "Show caps" nebo to vidět přehledně v razoru v záložce Skills.
Status postavy je klasický AoS a proto obsahuje některé pro nás neužitečné věci, jako je uvedený skill cap, nebo luck..

K tělu, máš celkem 60 minut na vybrání mrtvoly, poté se rozpadne a zmizí i se vším co obsahuje.

_________________
All right, last night, an electric presence came into my room and said, "BMO, I need your perfect body to host the human incarnation of a baby!"

- [Dórčajd]
Potřebuješ pomoc ale na page ti nikdo neodpovídá? Facebook nebo Discord!
RIP Andarijská Konfa ✞28.03.18


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz